«Θα έμενε ο Τάουνσεντ με τη Νιουκάστλ στην Πρέμιερ Λιγκ»

Τη βεβαιότητά του, ότι με τη Νιουκάστλ στη μεγάλη κατηγορία, ο Άντρος Τάουνσεντ θα είχε παραμείνει στις «καρακάξες», εξέφρασε με δηλώσεις του σε βρετανικό Μέσο ο πατέρας του Άγγλου διεθνή ποδοσφαιριστή.



«Θα έμενε ο Τάουνσεντ με τη Νιουκάστλ στην Πρέμιερ Λιγκ»

Ο πρεσβύτερος Τάουνσεντ προέβαλε ως μοναδικό λόγο της φυγής του γιου του από το «Σεντ Τζέιμς Παρκ» την Εθνική Αγγλίας, καθώς, μόνο αγωνιζόμενος σε ομάδα της Πρέμιερ Λιγκ, θα κατάφερνε ο 25χρονος παίκτης της Κρίσταλ Πάλας να κερδίσει ξανά μία θέση στα «τρία λιοντάρια».

«Θα ήθελε πάρα πολύ να παραμείνει στη Νιουκάστλ. Αν, όμως, θέλεις να σε παρατηρούν, να είσαι αναγνωρίσιμος και να επιστρέψεις στα επίπεδα που βρισκόσουν, γεγονός που επιθυμεί και ο Άντρος, τότε δυστυχώς, μόνο μέσω της Πρέμιερ Λιγκ μπορείς να το πετύχεις. Ήταν έντονα απογοητευμένος που δεν επελέχθη στην Εθνική Αγγλίας για το πρόσφατο Γιούρο», ανέφερε ο κ. Τάουνσεντ για να συμπληρώσει απευθυνόμενος στον κόσμο της πρώην ομάδας του μεσοεπιθετικού των «αετών»:

«Προφανώς, αυτό προκαλεί απογοήτευση στους οπαδούς της Νιουκάστλ. Όμως, τους έξι μήνες που αγωνίστηκε εκεί ήταν από τους ελάχιστους ποδοσφαιριστές που έδωσαν καρδιά και ψυχή για να παραμείνει ο σύλλογος εκεί όπου αξίζει να βρίσκεται. Κατανοώ ότι ορισμένοι δεν θα είδαν θετικά ότι αποχώρησε, μα εκείνος απέδειξε ότι προσέφερε στο λίγο διάστημα που έμεινε στην ομάδα».