Ξέσπασμα Ρούνεϊ!

Φαίνεται τα είχε μαζεμένα και θέλησε να τα πει όλα για να ηρεμήσει και ο ίδιος και να καταφέρει να ξαναβρεί τον καλό, ποδοσφαιρικό του εαυτό! Ο Γουέιν Ρούνεϊ δήλωσε πως τον... κατέστρεψε συγκεκριμένη ατάκα του Άλαρνταϊς, τόνισε πως δεν έχει ξαναμιλήσει μαζί του, αποδέχθηκε τον παραγκωνισμό στη Γιουνάιτεντ και παραδέχθηκε ότι έχει χάσει αγωνιστικά χαρακτηριστικά!  



Ξέσπασμα Ρούνεϊ!

Ο αρχηγός των «κόκκινων διαβόλων» αλλά και της εθνικής ομάδας της Αγγλίας βρέθηκε ενώπιον των εκπροσώπων του Τύπου, το βράδυ της Τρίτης και... τα έβγαλε όλα από μέσα του.

Όσα τον ταλαιπωρούσαν, σκεφτόταν και τον ενοχλούσαν και ήθελε να τα πει στον κόσμο αλλά φυσικά και στους δημοσιογράφους για την εικόνα που είχε διαμορφωθεί τον τελευταίο καιρό.

«Με... κατέστρεψε αυτό που είπε ο Άλαρνταϊς γιατί δεν ισχύει και ασφαλώς μου λένε που θα παίζω. Δεν αποφασίζω εγώ για ό,τι κάνω μέσα στο γήπεδο. Παίζω βάσει των οδηγιών που λαμβάνω από τον προπονητή μου. Υπήρξε μια μεγάλη παρερμήνευση...» είπε αρχικά για τη δήλωσε του πρώην, πλέον, ομοσπονδιακού προπονητή ο οποίος είχε υποστηρίξει πως ο Ρούνεϊ παίζει όπου θέλει λόγω της εμπειρίας του και του ρόλου του στα «τρία λιοντάρια».

Όσον αφορά τον ίδιο και το γεγονός πως πλέον βρίσκεται στον πάγκο της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ήταν ειλικρινέστατος και ανέφερε ότι:

«Έκανα ένα πολύ κακό ματς με τη Γουότφορντ και μου άξιζε να μείνω εκτός για το επόμενο παιχνίδι. Είμαι μαχητής και αποδέχομαι την κατάσταση αυτή τη στιγμή. Είμαι αποφασισμένος να κερδίσω ξανά τη θέση μου. Είναι προφανές ότι πλέον δεν έχω την ταχύτητα και την εκρηκτικότητα προηγούμενων χρόνων, λόγω και της ηλικίας. Έχω όμως ποδοσφαιρικό μυαλό και το ξέρω καλά. Γι' αυτό και μπορεί να έρθει στιγμή που να φανώ λίγο περισσότερο εγωιστής ως προς τη θέση που θα έπρεπε να παίξω. Όσο και για την εθνική ομάδα, λατρεύω κάθε παρουσία μου εδώ, είτε είμαι στο χορτάρι, είτε όχι».