Kόουλμαν: «Ο Μπέιλ δεν έχει να αποδείξει τίποτα»

Να .. αποσυμπιέσει τον Γκάρεθ Μπέιλ από τις όποιες πιέσεις δέχεται στη Ρεάλ Μαδρίτης θέλει ο Κρις Κόουλμαν, ομοσπονδιακός προπονητής της Ουαλίας, και ενώ πλησιάζουν τα παιχνίδια των «Δράκων» για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2018.



Kόουλμαν: «Ο Μπέιλ δεν έχει να αποδείξει τίποτα»

Μετά το 4-0 επί της Μολδαβίας τον Σεπτέμβριο, οι Ουαλοί θέλουν να συνεχίσουν με νίκες στην εν λόγω προκριματική φάση απέναντι σε Αυστρία (6/10) εκτός έδρας και Γεωργία (9/10) στο Κάρντιφ. To γεγονός ότι τα εντός έδρας παιχνίδια γίνονται στην ουαλική πρωτεύουσα, σε συνδυασμό με το ότι εκεί θα διεξαχθεί φέτος ο τελικός του Τσάμπιονς Λιγκ, επηρεάζουν προφανώς τον 27χρονο σταρ, όπως δήλωσε και ο Κρις Κόουλμαν.

«Για εκείνον, το να πάει στον τελικό του Κάρντιφ  και να κατακτήσει εκεί το Τσάμπιονς Λιγκ θα ήταν απίστευτο! Μπορεί να το έχει πετύχει ήδη δυο φορές, αλλά σαν παιδί του Κάρντιφ και μεγαλωμένος εκεί, δίνει έναν επιπλέον λόγο να στοχεύει και σε τρίτη κατάκτηση. Του αρέσει να παίζει εδώ, στην ιδιαίτερη πατρίδα του, και έχει δείξει πόσο πολύ θέλει να φέρνει επιτυχίες στην Ουαλία».

«Θεωρώ αναμφίβολα πως αυτό δεν θα επηρεάσει το μυαλό του», πρόσθεσε ο ομοσπονδιακός του προπονητής, θεωρώντας πως ο Γκάρεθ Μπέιλ έχει προσφέρει ήδη αρκετά στην πρωταθλήτρια Ευρώπης.