Ντάνιελς: «Μεγαλώνουμε ως ρόστερ, στοχεύουμε να πάμε καλύτερα»

Το ότι το ενισχυμένο υλικό της Μπόρνμουθ μπορεί να επιτρέψει στην ομάδα να έχει φέτος υψηλότερες βλέψεις στην Πρέμιερ Λιγκ από εκείνες της προηγούμενης περιόδου, αποκάλυψε σε αγγλικό Μέσο ο αριστερός μπακ των «κερασιών», Τσάρλι Ντάνιελς.



Ντάνιελς: «Μεγαλώνουμε ως ρόστερ, στοχεύουμε να πάμε καλύτερα»

«Έχουμε παίκτες σε κάθε θέση που επιθυμούν να παίξουν. Υπάρχουν ορισμένοι εξαιρετικοί, διεθνείς παίκτες στον πάγκο. Νιώθουμε ότι μεγαλώνουμε ως ρόστερ. Το καλοκαίρι αποκτήσαμε κάποιους θαυμάσιους ποδοσφαιριστές και στοχεύουμε να ανεβάσουμε το σύλλογο στο επόμενο επίπεδο και να πάμε λίγο καλύτερα από ότι πέρυσι», σχολίασε σχετικά ο 30χρονος Άγγλος αμυντικός.

Ο Ντάνιελς έκανε και μια αναφορά στον προπονητή της Μπόρνμουθ, Έντι Χάου, λέγοντας πως δίνει ευκαιρίες σε όλους τους παίκτες, και έτσι, καθήκον των ίδιων είναι να τις εκμεταλλευτούν.

«Οι περισσότεροι από εμάς παίζουμε μαζί αρκετά χρόνια. Η φιλοσοφία του προπονητή μας είναι πως όλοι είμαστε καλοί, αλλά πρέπει να κερδίσουμε το δικαίωμα να αγωνιστούμε. Εφόσον σου δώσει την ευκαιρία, οφείλεις να την εκμεταλλευτείς. Αν όχι, θα μείνεις εκτός ομάδας», είπε συγκεκριμένα.