«Σοκαριστικό να χάνεις έτσι... »

Αδιανόητο είναι για τον Τομ Χίτον ν' αποδεχθεί τον τρόπο με τον οποίο η Μπέρνλι ηττήθηκε από την Άρσεναλ στο δεύτερο λεπτό των καθυστερήσεων με το γκολ από το... χέρι του Λοράν Κοσιελνί. «Στην αρχή σκέφτηκα το οφσάιντ, αλλά μετά είδα και το χέρι και πραγματικά είναι αδύνατο να δεχθούμε ότι χάσαμε με αυτό τον τρόπο» σχολίασε.  



«Σοκαριστικό να χάνεις έτσι... »

Ο πορτιέρο των «clarets» που βρίσκεται σε ακόμα μια αποστολή της εθνικής ομάδας της Αγγλίας, είχε να πει για τον τρόπο που χάθηκε για τη Μπέρνλι το ματς της Κυριακής στο «Turf Moor»:

«Αντέδρασα και προσπάθησα να πέσω βλέποντας το σουτ του Τσάμπερλείν και προς στιγμήν απόρησα πως δεν πέτυχαν σωστά τη μπάλα... Έπειτα, βλέπω ότι χτυπάει η μπάλα στον συμπαίκτη του που είναι μπροστά και το πρώτο που σκέφτηκα ήταν πως είναι οφσάιντ. Μετά κατάλαβα ότι χτύπησε στο χέρι του και είναι δύσκολο να το αποδεχθούμε πως ήρθε έτσι η ήττα...

Δεν θέλω να κάθομαι και να παραπονιέμαι και να γκρινιάζω έπειτα από ένα ματς από τη στιγμή που όλα έχουν κριθεί και δεν αλλάζει τίποτα, αλλά είναι σοκαριστικό να χάνεις έτσι όταν είσαι τόσο καλό επί 90 λεπτά και έχεις προσπαθήσει για να πάρεις ένα θετικό αποτέλεσμα».