Σμόλινγκ για Μπαϊγί: «Μοιάζει με τον Βίντιτς»

Σε δηλώσεις που πραγματοποίησε στο επίσημο σάιτ του συλλόγου, ο -απόντος του Γουέιν Ρόυνεϊ- αρχηγός της  Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Κρις Σμόλινγκ, εστίασε στη συνεργασία του στο κέντρο της άμυνας των «κόκκινων διαβόλων», με τον Ερίκ Μπαϊγί, για τον οποίο σχολίασε, ότι του θυμίζει τον πρώην παρτενέρ του, Νέμανια Βίντιτς.



Σμόλινγκ για Μπαϊγί: «Μοιάζει με τον Βίντιτς»

«Ο Νέμανια ήταν από εκείνους τους αμυντικούς που ήταν πολύ επιθετικός, κυριαρχούσε στο χώρο του και δεν έλεγε περιττά πράγματα. Ο Ερίκ παίζει κατά τον ίδιο τρόπο. Μπορεί να επιχειρήσει ένα τάκλιν, δίχως να διστάσει. Αν χρειάζεται, το πράττει κατευθείαν! Μπορείς να διακρίνεις τις ομοιότητες και περιμένω από εκείνον να περάσει πολλά ωραία χρόνια εδώ», είπε ο 26χρονος σέντερ μπακ για τον Ιβοριανό, για να συμπληρώσει:

«Όσα περισσότερα παιχνίδια παίζουμε μαζί, τόσο πιο πολύ συνηθίζουμε ο ένας των άλλον. Ως αμυντικοί χρειάζεται να φωνάζουμε μέσα στο παιχνίδι κι εκείνος ενισχύεται ακόμη πιο πολύ σ’ αυτό, καθώς τα αγγλικά του βελτιώνονται διαρκώς. Έχουμε συγκεκριμένες φράσεις και λέξεις, τις οποίες μπορεί να καταλάβει ο κάθε ξένος ποδοσφαιριστής, ανεξάρτητα από το επίπεδο των γνώσεών του στα αγγλικά».