Ράιτ για Βενγκέρ: «Μην επιχειρήσει να πάει στην Εθνική Αγγλίας»

Την αντίθεσή του στο σενάριο που θέλει τον τεχνικό της Άρσεναλ, Αρσέν Βενγκέρ, να διαδέχεται τον υπηρεσιακό προπονητή, Γκάρεθ Σάουθγκεϊτ, στον πάγκο της Εθνικής Αγγλίας, εξέφρασε με δηλώσεις του ο πρώην παίκτης του στους «κανονιέρηδες» (1996-1998), Ίαν Ράιτ.



Ράιτ για Βενγκέρ: «Μην επιχειρήσει να πάει στην Εθνική Αγγλίας»

Ο βετεράνος Άγγλος ποδοσφαιριστής θεωρεί, ότι θα του ασκηθεί πολύ μεγάλη πίεση, εφόσον ο Αλσατός αναλάβει το πόστο του εκλέκτορα στα «τρία λιοντάρια», ενώ ο ίδιος θα έκρινε εγωιστική μία ενδεχόμενη τέτοια απόφαση.

«Θα έλεγα να μην επιχειρήσει να πάει στην Εθνική Αγγλίας, γιατί η θέση του προπονητή εκεί έχει μεγάλη πίεση. Θα του ασκηθεί έντονη κριτική. Ήδη βλέπεις, πόσο μεγάλη κριτική δέχεται από τον κόσμο της Άρσεναλ, όταν προσπαθεί να κάνει τη δουλειά του. Στα 20 χρόνια που τον βλέπω, τα τελευταία 10 τα βιώνει έτσι. Και ύστερα να πάει στην Αγγλία που δεν έχει τόση πολλή δουλειά και να δέχεται την ίδια κριτική... Προσωπικά, θεωρώ ότι είναι εγωιστικό το να αναλάβει την Αγγλία», ανέφερε ο 52χρονος νυν σχολιαστής στην αγγλική τηλεόραση.