Έχτισε νέο σερί η Χάντερσφιλντ, σταθερά οι... από πίσω

Η Χάντερσφιλντ δεν άφησε περιθώρια στους διώκτες της -που συνέχισαν επίσης νικηφόρα- αφού με την δεύτερη συνεχόμενη νίκη της, μετά την ήττα από την Ρέντινγκ, θα μείνει και αυτήν την αγωνιστική μόνη πρώτη στην βαθμολογία της Τσάμπιονσιπ. Δυσοίωνο αποτέλεσμα για την Άστον Βίλα, που ηττήθηκε από την Πρέστον, έμεινε χαμηλά και μάλλον θα μείνει και χωρίς προπονητή. Ακόμη ένα γκολ για τον Απόστολο Βέλλιο, που δεν συνοδεύτηκε με θετικό αποτέλεσμα.



Έχτισε νέο σερί η Χάντερσφιλντ, σταθερά οι... από πίσω

Πέρα από την πρωτοπόρο και την 1-0 νίκη της στην έδρα της Ίπσουϊτς, με το ίδιο σκορ πέρασε και η Νιούκαστλ από το γήπεδο της Ρόδεραμ, μειώνοντας παραγωγικά την απόδοσή της μετά την εντυπωσιακή ανατροπή μεσοβδόμαδα κόντρα στη Νόριτς (4-3) στα τελευταία λεπτά. Η διαφορά των δύο είναι στους τρεις βαθμούς (25-22).

Από 'κει και πέρα και εκτός της Νόριτς που αντιμετωπίζει την Γουλβς στο τελευταίο ματς της αγωνιστικής (σέντρα στις 19:30), με νίκες συνέχισαν και οι υπόλοιπες ομάδες, πλην της Μπρέντφορντ που αποχώρησε για την ώρα από την εξάδα. Μπράιτον και Μπρίστολ Σίτι* έφτασαν τους 21 και 20 βαθμούς αντιστοίχως έχοντας θετικό πρόσημο και αυτό το Σάββατο, ενώ πλέον έκτη είναι η Μπέρμιγχαμ, η οποία μετά από δύο σερί ισοπαλίες πανηγύρισε τρίποντο (20 βαθμοί, 1-0 την Μπλάκμπερν). Όσον αφορά την Μπρέντφορντ το εντυπωσιακό όσο για τα γκολ τόσο και για την σημαντικότητα του αγώνα 4-1 κόντρα στην Ρέντινγκ δεν είχε καμία σημασία μετά το εντός 0-0 με την Γουίγκαν.

Στα μισά της βαθμολογίας η Λιντς επιβεβαίωσε πως το τελευταίο διάστημα μπορεί να προσφέρει χαρές στους οπαδούς της, αφού ρέφαρε το μοναδικό στραβοπάτημά της στις αγωνιστικές που προηγήθηκαν -την ήττα δηλαδή από την Μπρίστολ Σίτι- επιστρέφοντας στις νίκες απέναντι στην Μπάρνσλεϊ. Στον αντίποδα, η Άστον Βίλα δεν λέει να σηκώσει κεφάλι και μετά από... ένα τσουβάλι ισοπαλίες ήρθε και η ήττα στην έδρα της Πρέστον. Αυτό σημαίνει πως η νέα εβδομάδα ενδέχεται να την βρει με υπηρεσιακό προπονητή, αφού η διοίκηση (έβαλε -επίσης- ένα τσουβάλι λεφτά το καλοκαίρι) μοιάζει να έχασε οριστικά την υπομονή της με τον Ρομπέρτο Ντι Ματέο.

Μπλάκμπερν, Κάρντιφ και Ρόδεραμ ηττήθηκαν για ακόμη μία αγωνιστική παραμένοντας έτσι ουραγοί. Στο παιχνίδι που άνοιξε το την αυλαία, η ΚΠΡ πήρε το λονδρέζικο ντέρμπι με την Φούλαμ, που έχασε πέναλτι στις καθυστερήσεις και μαζί την ευκαιρία να πάρει βαθμό.

*Στο παιχνίδι με ελληνικό ενδιαφέρον, ο Βέλλιος έβαλε μπροστά τη Φόρεστ με όμορφο γκολ, για να ακολουθήσει η ανατροπή (2-1).

Αναλυτικά τα αποτελέσματα και το πρόγραμμα της 11ης αγωνιστικής:

Φούλαμ-ΚΠΡ 1-2

Μπέρμιγχαμ-Μπλάκμπερν 1-0

Μπρέντφορντ-Γουίγκαν 0-0

Μπρίστολ Σίτι-Νότιγχαμ Φόρεστ 2-1

Μπέρτον-Κάρντιφ 2-0

Ίπσουϊτς-Χάντερσφιλντ 0-1

Λιντς-Μπάρνσλεϊ 2-1

Πρέστον-Άστον Βίλα 2-1

Ρέντινγκ-Ντέρμπι 1-1

Ρόδεραμ-Νιούκαστλ 0-1

Σέφιλντ Γουένσντεϊ-Μπράιτον 1-2

19:30 Γουλβς-Νόριτς

Δείτε εδώ τη βαθμολογία της Τσάμπιονσιπ