Χάσελμπαϊνκ: «Ποτέ δεν πήρα λεφτά για παίκτες»!

Κατηγορηματικά διέψευσε το Τζίμι Φλόιντ Χάσελμπαϊνκ το αποκαλυπτικό ρεπορτάζ της «Telegraph» που τον παρουσιάζει στη λίστα με τους προπονητές που έπαιρναν μίζες για να «κλείσουν» μεταγραφές ποδοσφαιριστών!  



Χάσελμπαϊνκ: «Ποτέ δεν πήρα λεφτά για παίκτες»!

Σε αποκλειστική του συνέντευξη στο «SkySports» ο Ολλανδός τεχνικός επεσήμανε ότι ουδέποτε έχει ωφεληθεί οικονομικά από τις μετακινήσεις παικτών, ενώ αρνήθηκε ότι ζήτησε 55.000 λίρες για να «εργαστεί» σε μια fake εταιρεία της Άπω Ανατολής που υποτίθεται ότι θα έδινε ποδοσφαιριστές στην ΚΠΡ.

«Νιώθω βαθιά θλίψη με αυτά που γράφτηκαν. Ποτέ δεν μου προσφέρθηκαν χρήματα, ούτε ζήτησα για να πάρω ή να φέρω κάποιον παίκτη σε μια ομάδα. Ποτέ δεν θα το έκανα αυτό. Δεν αρμόζουν τέτοιoυ είδους πράγματα σε εμένα. Αυτό είναι και το οδυνηρό. Ότι παίρνω τη δουλειά μου πολύ στα σοβαρά. Πολύ, πολύ, πολύ σοβαρά. Θέλω να πετύχω στο επάγγελμα μου», τόνισε χαρακτηριστικά ο άλλοτε επιθετικός της Τσέλσι και πρόσθεσε:

«Ξέρω ότι οι 55.000 λίρες είναι μεγάλο ποσό. Δεν αφορούσαν όμως παίκτες. Είχα κανονίσει να πάω στη Σιγκαπούρη μια ομιλία. Ξέρω ότι το ποσό ακούγεται υψηλό για το αγγλικό κοινό - το ίδιο θεωρώ και εγώ- αλλά στους χώρους που κινούμαι διακινούνται τέτοια ποσά. Δεν θα μιλήσω για άλλους, αλλά μόνο για μένα: Τα λεφτά δεν είναι το σημαντικότερο πράγμα για εμένα. Δεν θα πήγαινα ποτέ έναν ποδοσφαιριστή σε μια ομάδα για ωφεληθώ οικονομικά. Ίσως να είμαι και αφελής, αλλά όχι δεν θα το έκανα»!