Κλάιν: «Θα παλέψουμε μέχρι τέλους για τον τίτλο»

Αποφασισμένοι να τα δώσουν όλα στο κυνήγι του φετινού τίτλοι είναι οι παίκτες της Λίβερπουλ, σύμφωνα με τον δεξιό οπισθοφύλακα της ομάδας, Ναθάνιελ Κλάιν, ο οποίος μεταξύ άλλων ανέφερε ότι το πρωτάθλημα έχει πολύ δρόμο μπροστά για να γίνονται διάφορες προβλέψεις…  



Κλάιν: «Θα παλέψουμε μέχρι τέλους για τον τίτλο»

«Ο δρόμος που έχουμε μπροστά μας είναι πολύ μακρύς και εμείς θα συνεχίσουμε να παλεύουμε», τόνισε ο 25χρονος μπακ αναφορικά με το φετινό και ιδιαίτερα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα.

Στη συνέχεια, μιλώντας για το κλίμα και τη λειτουργία της ομάδας του, είπε: «Μπορούμε μόνο να εστιάσουμε στον εαυτό μας. Δεν κοιτάμε τις άλλες ομάδες και κοιτάμε μόνο το αμέσως επόμενο παιχνίδι, αυτό είναι το σημαντικότερο. Θα δούμε το που μπορούμε να φτάσουμε. Απλά θα αναφέρω πως έχουμε μια καλή ομάδα και είμαστε αισιόδοξοι για αυτό που κάνουμε τώρα. Είναι η καλύτερη ομάδα που έχω παίξει στην καριέρα μου. Οι νέοι παίκτες έχουν ενσωματωθεί πολύ καλά και το κλιμα είναι ιδιαίτερα καλό. Στο τέλος της ημέρας, είναι η απόδοση της ομάδας που μετράει και όχι οι ατομικές μας επιδόσεις, δεν είναι αυτό το παιχνίδι μας».