Στηρίζει τον Κόντε ο Αμπράμοβιτς

Έτοιμος να στηρίξει τον Αντόνιο Κόντε εμφανίζεται ο Ρόμαν Αμπράμοβιτς, καθώς ο ισχυρός άνδρας της Τσέλσι αναμένεται να διαθέσει πακτωλό χρημάτων για μεταγραφές τον Ιανουάριο.



Στηρίζει τον Κόντε ο Αμπράμοβιτς

Η ξαφνική επίσκεψη του Ρώσου μεγιστάνα στο προπονητικό κέντρο της ομάδας και η συνάντησή του με τον Ιταλό τεχνικό φαίνεται πως θα φέρει θετικές εξελίξεις για την Τσέλσι.

Ο 47χρονος προπονητής εξέφρασε την επιθυμία του να βελτιώσει το υπάρχον ρόστερ το συντομότερο δυνατό. Όπως αναφέρει η ηλεκτρονική έκδοση της  Daily Mail, ο Κόντε ισχυρίζεται πως η ομάδα που παρέλαβε είναι γερασμένη και δεν μπορεί πια να πιάσει τα υψηλά στάνταρ απόδοσης του παρελθόντος.

Η μοναδική μεταγραφή που ανήκε στους στόχους του Κόντε ήταν αυτή του Ενγκόλο Καντέ από τη Λέστερ. Τόσο ο Νταβίντ Λουίζ όσο και ο Μάρκος Αλόνσο ήρθαν στην εκπνοή της μεταγραφικής περιόδου, ενώ η μετακίνηση του Μίτσι Μπατσουαγί αποτέλεσε εισήγηση του αγωνιστικού διευθυντή των «μπλε» του Λονδίνου.

Η αμυντική λειτουργία της ομάδας είναι αυτή που προβληματίζει τον Ιταλό τεχνικό, με τους Ιβάνοβιτς και Κέιχιλ συγκεκριμένα να μην έχουν εντυπωσιάσει με την απόδοσή τους. Ο Κόντε θέλει να διορθώσει τις αδυναμίες της Τσέλσι και με την έγκριση του Αμπράμοβιτς, θα ξεκινήσει από τον προσεχή Ιανουάριο.