Σον: «Είμαι ευγνώμων στους συμπαίκτες μου»

Θερμές ευχαριστίες προς τους συμπαίκτες του έστειλε με δηλώσεις ύστερα από το χθεσινό (27/09) νικηφόρο πέρασμα (1-0) της Τότεναμ από την έδρα της ΤΣΣΚΑ Μόσχας ο σκόρερ του μοναδικού τέρματος των Λονδρέζων, Χέουνγκ-Μιν Σον.



Σον: «Είμαι ευγνώμων στους συμπαίκτες μου»

Ο Νοτιοκορεάτης μεσοεπιθετικός θέλησε να πιστώσει το γκολ του στη γενικότερη ομαδική δουλειά που προηγήθηκε, ενώ ανέφερε ακόμη, ότι και ο παράγοντας... τύχη έπαιξε το δικό του ρόλο στη διαμόρφωση του τελικού 1-0 υπέρ των Λονδρέζων.

«Η ομαδική δουλειά με βοήθησε να σκοράρω και είμαι ευγνώμων στους συμπαίκτες μου. Είμαι πολύ χαρούμενος για τους τρεις πόντους. Ήταν «χρυσό» το τρίποντο, γιατί παίζαμε σε μία δύσκολη έδρα και πρέπει να συνυπολογίσουμε το κρύο και τη διαφορετική ώρα. Εγώ ήμουν και λίγο τυχερός στο γκολ, γιατί ο τερματοφύλακας παραλίγο να σώσει την μπάλα. Τότε, φοβήθηκα λίγο, αλλά μετά ένιωσα χαρούμενος που κερδίσαμε και έβαλα εγώ το νικητήριο γκολ», τόνισε ο 24χρονος χαφ-εξτρέμ για το ματς της δεύτερης αγωνιστικής των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο Σον δεν παρέλειψε να κάνει το σχόλιό του και για την επικείμενη επιστροφή του στη «Μπάι Αρένα», όπου οι «σπερς» θα αντιμετωπίσουν την Μπάγερ Λεβερκούζεν, στην οποία αγωνιζόταν ο ποδοσφαιριστής (2013-2015) μέχρι να πάρει μεταγραφή στην Τότεναμ.

Συγκεκριμένα, είπε: «Εννοείται, ότι θα πάω για να κερδίσω, αλλά νιώθω μεγάλη χαρά που θα επιστρέψω στο Λεβερκούζεν, στην προηγούμενη ομάδα μου. Θα απολαύσω αυτό το παιχνίδι».