Ποκετίνο: «Νίκη ψυχολογίας και πίστης»

Ευχαριστημένος από τη νίκη της ομάδας του σε μια δύσκολη έδρα όπως είναι αυτή της ΤΣΣΚΑ Μόσχας εμφανίστηκε ο Μαουρίσιο Ποκετίνο, ενώ σημείωσε πως η Τότεναμ θα συνεχίσει πιστά το πλάνο της στο να δημιουργεί ποδόσφαιρο χωρίς να βάζει όρια στο παιχνίδι της.



Ποκετίνο: «Νίκη ψυχολογίας και πίστης»

«Η νίκη ήταν αρκετά σημαντική για μας, ήταν η πρώτη νίκη στο Τσάμπιονς Λιγκ και πάντα έχει σημασία ώστε να νιώσεις πιο άνετος και να προσπαθήσεις να κάνεις αυτό που ξέρεις να κάνεις. Να παίξεις δηλαδή ποδόσφαιρο, να νιώθεις ελεύθερος και να κερδίζεις παιχνίδια», τόνισε μετά τη νίκη της ομάδας του με 1-0 επί των πρωταθλητών Ρωσίας ο Μαουρίσιο Ποκετίνο.

Στη συνέχεια πρόσθεσε: «Το ποδόσφαιρο έχει να κάνει με την πίστη. Προσπαθήσαμε να δουλέψουμε σκληρά και δεν γίνεται να βάλουμε όρια σε αυτό. Μόνο να απελευθερωθούμε και να πιστέψουμε πως όλα είναι πιθανά. Το πάθος μας και η αντίληψη μας για το παιχνίδι ήταν φανταστική. Η Μόσχα είναι ένα δύσκολο μέρος για να παίξεις αλλά σήμερα παλέψαμε για να κερδίσουμε.  Οι τρεις πόντοι θα είναι πολύ σημαντικοί για την ‘κούρσα’ της πρόκρισης στον επόμενο γύρο».