Ένα βήμα πριν την απόλυση ο Άλαρνταϊς

Συζητήσεις επί συζητήσεων στα γραφεία της FA, με τον Σαμ Άλαρνταϊς να περιμένει την... ετυμηγορία και τις πληροφορίες από το Νησί να τον παρουσιάζουν ως τελειωμένο από την τεχνική ηγεσία της εθνικής ομάδας της Αγγλίας.  



Ένα βήμα πριν την απόλυση ο Άλαρνταϊς

Στην Ομοσπονδία πραγματοποιούν έρευνα στα όσα κυκλοφόρησαν από το πρωί της Τρίτης με το βίντεο να δείχνει τον «Big Sam» σε ραντεβού με υποτιθέμενους μάνατζερ με σκοπό να έχει ο ίδιος οικονομικό κέρδος ώστε να τους βοηθήσει να παραβιάσουν κανονισμούς για τις μεταγραφές και να εμπλακούν ως τρίτη πλευρά σε μετακινήσεις παικτών, διατηρώντας ποσοστό των δικαιωμάτων ορισμένων ποδοσφαιριστών.

Είτε αυτή η συνάντηση πραγματοποιήθηκε κατά τη διάρκεια της θητείας του Άλαρνταϊς στην εθνική ομάδα, είτε όχι, στην FA δεν μπορούν να τον δικαιολογήσουν, με τον ίδιο να εμφανίζεται ντροπιασμένος και σύμφωνα με το «SkySports» να ψάχνει ευκαιρία για ν' απολογηθεί και στον Ρόι Χότζον, τον οποίο και περιγελούσε στο βίντεο για τον τρόπο ομιλίας του.

Ακόμα και μέσα στις επόμενες ώρες αναμένονται ανακοινώσεις από την FA με πιθανότερη αυτή της διακοπής της συνεργασίας με τον 61χρονο κόουτς...