Συνεννοούνται Αγγλία και Σκωτία για την τιμή των πεσόντων

Η αγγλική και η σκωτσέζικη ποδοσφαιρική ομοσπονδία βρίσκονται σε συνεχή επαφή προκειμένου ν' αποσπάσουν τη συγκατάθεση της FIFA και οι διεθνείς ποδοσφαιριστές να φορέσουν τα μαύρα περιβραχιόνια με την παπαρούνα, στο παιχνίδι της 11ης Νοεμβρίου, προκειμένου να τιμήσουν τους πεσόντες, στο πλαίσιο της Armistice Day.  



Συνεννοούνται Αγγλία και Σκωτία για την τιμή των πεσόντων

Αγγλία και Σκωτία κοντράρονται στο «Γουέμπλεϊ» τον επόμενο μήνα, για τα προκριματικά του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2018 που θα διεξαχθεί στη Ρωσία.

Έπειτα από τα όσα συνέβησαν τον Νοέμβρη του 2011, όταν η FIFA απαγόρευσε στους Άγγλους να συμπεριλάβουν την παπαρούνα στη φανέλα τους, σε ματς κόντρα στην Ισπανία, έτσι ώστε να μην υπάρξει οποιαδήποτε πολιτική αναφορά στο παιχνίδι και να εμπλακεί με το άθλημα, οι ποδοσφαιρικές ομοσπονδίες Αγγλίας και Σκωτίας προγραμματίζουν την κοινή τους κίνηση.

Δίχως, φυσικά, να υπάρχει πρόθεση για κόντρα με την Παγκόσμια Ομοσπονδία, αυτές των Αγγλίας και Σκωτίας θα ενημερώσουν για την επιθυμία τους να φορέσουν, τουλάχιστον, ξανά τα μαύρα περιβραχιόνια με την παπαρούνα ώστε να τιμήσουν τη μνήμη των πεσόντων τους.