Ευρωπαϊκή επανεκκίνηση στη Ρωσία!

Στη Μόσχα και στο «Arena CSKA» εκστρατεύεται απόψε (21:45, OTE SPORT 8) η Τότεναμ, με στόχο να «ρεφάρει» την ήττα της πρεμιέρας και να πάρει τους πρώτους της βαθμούς στους ομίλους του φετινού Τσάμπιονς Λιγκ κόντρα στην τοπική ΤΣΣΚΑ.



Ευρωπαϊκή επανεκκίνηση στη Ρωσία!

Το ξεκίνημα στης φετινή διοργάνωση ναι μεν δεν ήταν το καλύτερο δυνατό, αφού η Τότεναμ έχασε στο «Γουέμπλεϊ» από τη Μονακό, ωστόσο ο όμιλος έχει ακόμα πολύ  δρόμο μπροστά, και τα «σπιρούνια» καλούνται να το αφήσουν πλέον πίσω, κοιτώντας την ΤΣΣΚΑ Μόσχας στην – παραδοσιακά επικίνδυνη – έδρα της…

Για τους Λονδρέζους θα είναι το πρώτο τους ευρωπαϊκό παιχνίδι στην ρωσική πρωτεύουσα, ενώ η «ομάδα του στρατού» συχνά-πυκνά δυσκολεύει τις αγγλικές ομάδες στο Τσάμπιονς Λιγκ (όπως έδειξε την τελευταία διετία απέναντι στις δυο ομάδες του Μάντσεστερ και ιδίως με την Σίτι το 2014). Το σύνολο του Λέονιντ Σλούτσκι απέσπασε ισοπαλία με σκορ 2-2 από τη Λεβερκούζεν την πρώτη αγωνιστική των ομίλων, εκμεταλλευόμενη τη δυνατότητα της να παίζει γρήγορα στην αντεπίθεση, δείχνοντας όμως παράλληλα τα αμυντικά της κενά.

Τα δυο εν λόγω αποτελέσματα έχουν «περιπλέξει» τον όμιλο, κάνοντας έτσι το σημερινό παιχνίδι ιδιαίτερα κρίσιμο και για τις δυο ομάδες, αφού μια ενδεχόμενη ήττα θα τις αφήσει αρκετά πίσω στο κυνήγι της πρόκρισης.

Με αρκετές απουσίες αναμένεται να παραταχθεί η Τότεναμ που θυμίζει … νοσοκομείο,  καθώς πέραν του Χάρι Κέιν (ο οποίος θα επιστρέψει ταχύτερα από το αναμενόμενο) θα λείψουν εξαιτίας τραυματισμών και οι Ντάιερ, Ντεμπελέ, Ρόουζ και Σισοκό.

Από τους πρωταθλητές Ρωσίας δεν θα αγωνιστεί σίγουρα ο τραυματίας στο γόνατο Τσάουνα, ενώ αμφίβολη είναι η συμμετοχή του Τζαγκόεφ, που υπέστη τράβηγμα πριν λίγες μέρες.

Οι πιθανές εντεκάδες των δυο ομάδων

TΣΣΚΑ Μόσχας: Ακινφέεφ, Φερνάντες, Β.Μπερεζούτσκι, Ιγκνασέβιτς, Σενίκοφ, Ιόνοφ, Βέρνμπλουμ, Μιλάνοφ, Ερεμένκο, Γκολόβιν, Τραορέ

Τότεναμ: Γιορίς, Γουόκερ, Αλντερβάιρελντ, Φερτόχεν, Ντέιβις, Γουανιάμα, Άλι, Σον, Έρικσεν, Λαμέλα, Γιάνσεν