Ώρα για το 2x2!

Έπειτα από την εντυπωσιακή της πρεμιέρα, η Λέστερ στοχεύει στο 2x2 στο φετινό Τσάμπιονς Λιγκ, φιλοξενώντας την Πόρτο στο «King Power Stadium»! «Όπλο» της ομάδας του Κλαούντιο Ρανιέρι ο Σλιμανί που... γνωρίζει καλά τους Πορτογάλους, θέλουν τη δύναμη της έδρας τους οι «αλεπούδες».  



Ώρα για το 2x2!

Η «σταχτοπούτα» εξ Αγγλίας στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση, πέτυχε νίκη που ουδείς ίσως περίμενε, στο πρώτο της παιχνίδι στη φάση των ομίλων, στο Μπριζ, επικρατώντας με σκορ 3-0 και με τη σχετική άνεση που φανερώνει το αποτέλεσμα του προ δύο εβδομάδων αγώνα στο Βέλγιο.

Μπορεί η Λέστερ φέτος να μην έχει τη... σπίθα και τη δύναμη που παρουσίαζε πέρυσι, όπως άλλωστε παραδέχθηκε και ο Κλαούντιο Ρανιέρι μετά την ήττα από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ το περασμένο Σάββατο, ωστόσο, στη φετινή, πρωτόγνωρη εμπειρία με τη συμμετοχή στο Τσάμπιονς Λιγκ και από τη στιγμή που έχει παρουσιαστεί η ευκαιρία για κάτι μοναδικό, σε έναν αρκετά βατό όμιλο, οι «αλεπούδες» δεν θέλουν να πετάξουν την ευκαιρία που τους παρουσιάστηκε.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, ο Κάσπερ Σμάιχελ ενδέχεται να επιστρέψει κάτω απ' τα δοκάρια, ενώ πρόβλημα αντιμετωπίζει ο Ναμπαλί Μεντί.

Ο φορ της Λέστερ, Ισλάμ Σλιμανί, μετράει έξι γκολ σε αναμετρήσεις απέναντι στην Πόρτο, ενώ είχε σκοράρει απέναντι στους «δράκους» και στο ματς που πρόλαβε να παίξει προτού πάρει τη μεταγραφή στην Αγγλία, τον Αύγουστο!

Πιθανές ενδεκάδες:

Λέστερ (4-4-2): Σμάιχελ – Σίμπσον, Χουτ, Μόργκαν, Φουχς – Αμαρτέι, Ντρινκγουότερ, Μαχρέζ, Ολμπράιτον – Βάρντι, Σλιμανί

Πόρτο (4-4-2): Κασίγιας – Λαγιούν, Μαρκάνο, Φελίπε, Τέγιες – Όλιβερ Τόρες, Ερέρα, Ντανίλο, Οτάβιο – Αντρέ Σίλβα, Αντριάν