Αλντερβάιρελντ: «Μπορούμε το Τσάμπιονς Λιγκ»

Δεν βάζει … φρένο στις ευρωπαϊκές φιλοδοξίες της Τότεναμ ο Τόμπι Αλντερβάιρελντ, ο οποίος, με αφορμή τη σημερινή αναμέτρηση με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας, σημείωσε πως οι Λονδρέζοι μπορούν να στοχεύουν πολύ ψηλά φέτος στη διοργάνωση, ίσως ακόμα και στον τίτλο!



Αλντερβάιρελντ: «Μπορούμε το Τσάμπιονς Λιγκ»

Παρά την εντός έδρας ήττα από τη Μονακό στην πρεμιέρα των ομίλων, ο Τόμπι Αλντερβάιρελντ παραμένει αισιόδοξος σχετικά με τις δυνατότητες της ομάδας του στο Τσάμπιονς Λιγκ.

«Έχω μάθει πως κάθε ομάδα μπορεί να κατακτήσει το Τσάμπιονς Λιγκ, αν συγκεντρωθεί και πιστέψει σε αυτό. Με ένα καλό ρόστερ και με τη ‘δίψα’ του να κερδίσεις τα πάντα, μπορείς να το πετύχεις. Ξέρουμε πως υπάρχει πίεση μετά την ήττα στο πρώτο παιχνίδι, αλλά χρειάζεται να έχουμε αυτοπεποίθηση και να προσπαθήσουμε να τα δώσουμε όλα στο γήπεδο», σχολίασε ο Βέλγος αμυντικός.

Ο ίδιος βρέθηκε μόλις λίγα λεπτά μακριά από την κατάκτηση το 2014, όταν ως μέλος της Ατλέτικο Μαδρίτης έχασε από τη Ρεάλ στην παράταση και ενώ είχε ισοφαριστεί στις καθυστερήσεις. «Στην Ατλέτικο, αντιμετωπίζαμε τις Ρεάλ, Μπαρτσελόνα, Μπάγερν σαν μεγαλύτερες ομάδες, όμως αν έχεις την ποιότητα, είναι δυνατό να τους κερδίσεις, αυτό μου έχει μείνει ως συμπέραμα».