Εστιάζει στο Τσάμπιονς Λιγκ ο Σίμπσον

Την πρόθεση του να ξεχάσει το παιχνίδι της Λέστερ με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ και να στρέψει την προσοχή σε αυτό που έρχεται απέναντι στην Πόρτο, γνωστοποίησε σε δηλώσεις του ο Ντάνι Σίμπσον.



Εστιάζει στο Τσάμπιονς Λιγκ ο Σίμπσον

Συνέχεια στις καλές ευρωπαϊκές της εμφανίσεις θέλει να δώσει η Λέστερ με την Πόρτο, μετά και από το 0-3 επί της Μπριζ στο Βέλγιο, ξεπερνώντας έτσι την άσχημη παρένθεση με τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.

«Αυτό είναι το πνεύμα της ομάδας μας, είμαστε καλοί στο να επιστρέφουμε δυναμικά», ανέφερε ο 29χρονος, εν όψει της αυριανής αναμέτρησης για τη 2η αγωνιστική των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ.

«Πρέπει να προχωρήσουμε ξανά, έχουμε ένα σημαντικό παιχνίδι για το Τσάμπιονς Λιγκ, το πρώτο στην έδρα μας και χρειάζεται να φέρουμε ξανά πίσω το καλό κλίμα. Mάλλον είναι θετικό που έχουμε ξανά παιχνίδι τόσο σύντομα, πρέπει να εστιάσεις άμεσα σε αυτό. Με την Πόρτο θα είναι ένα ιδιαίτερο βράδυ, μια μεγάλη νύχτα για όλους. Το να αντιμετωπίζεις ομάδες όπως η Πόρτο σημαίνει να μην σκέφτεσαι καθόλου το αποτέλεσμα και να είμαστε έτοιμοι. Είμαι σίγουρος πως και με τους παίκτες που έχουμε, είμαστε έτοιμοι για την επόμενη μεγάλη πρόκληση», συμπλήρωσε.