Κίον: «Από τον Ανρί είχα να δω παίκτη, όπως ο Σάντσες»

Ποδοσφαιρική κλάση εφάμιλλη με του άλλοτε συμπαίκτη του στην Άρσεναλ, Τιερί Ανρί, θεωρεί ο βετεράνος αμυντικός -και νυν σχολιαστής στην αγγλική τηλεόραση-, Μάρτιν Κίον, πως διαθέτει ο Χιλιανός διεθνής επιθετικός των «κανονιέρηδων», Αλέξις Σάντσες.



Κίον: «Από τον Ανρί είχα να δω παίκτη, όπως ο Σάντσες»

Ενθουσιασμένος από την απόδοση, τόσο της πρώην ομάδας του, όσο και του ίδιου του 27χρονου ποδοσφαιριστή, στο νικηφόρο (3-0) ντέρμπι με την Τσέλσι για την έκτη αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ, δήλωσε τα εξής:

«Ήταν φανταστική η εμφάνιση της ομάδας, μα αυτός ο τύπος είναι το «κερασάκι στην τούρτα». Χρόνια είχα να δω τόσο ποιοτικό ποδοσφαιριστή. Ο Ανρί ήταν ο τελευταίος με τέτοια επιτάχυνση και τέτοια ποιότητα, όπως αυτή που έχει ο Σάντσες. Προκαλεί πανικό στην αντίπαλη άμυνα και δεν μπορείς να ρισκάρεις με αυτόν».

Όσον αφορά τη δυνατότητα της Άρσεναλ να πάρει ξανά το πρωτάθλημα έχοντας έναν παίκτη στο ρόστερ της, όπως είναι ο Σάντσες, ο Κίον σχολίασε:

«Η Άρσεναλ έχει επιτέλους έναν παίκτη που μπορεί να κάνει τη διαφορά. Χρειάζονται πολλά πράγματα για να γίνεις πρωταθλητής, όμως, πρέπει να έχεις έναν παίκτη κορυφαίου επιπέδου στην ομάδα, τον οποίον να τον εμπιστεύονται όλοι. Η Άρσεναλ σίγουρα τον έχει τη δεδομένη χρονική στιγμή».