Νομπλ: «Χειρότερα δεν γίνεται»

Φανερά απογοητευμένος με την απόδοση της Γουέστ Χαμ ήταν ο Μαρκ Νομπλ  στην ήττα με 3-0 από τη Σαουθάμπτον εντός έδρας, λέγοντας πως η ομάδα του θα μπορούσε να έχει δεχθεί ακόμα και έξι γκολ τονίζοντας πως «στην θετική πλευρά του πράγματος, η κατάσταση δεν γίνεται χειρότερη».



Νομπλ: «Χειρότερα δεν γίνεται»

Ο αρχηγός των «σφυριών», πιστεύει πως το πρώτο τέρμα «έκοψε» τα πόδια της ομάδας, ενώ εκφράζει την πεποίθηση πως η Γουέστ Χαμ μπορούσε να έχει δεχθεί ακόμα περισσότερα! «Πίστευα πως ξεκινήσαμε καλά και μετά ‘μπαμ’, δεχτήκαμε γκολ και δεν επιστρέψαμε ποτέ. Για να είμαι ειλικρινής, θα μπορούσαμε να έχουμε φάει και έξι γκολ. Ο Αντριάν έκανε κάποιες πολύ καλές επεμβάσεις. Το θετικό της υπόθεσης είναι πως δεν μπορεί να γίνει χειρότερο», δηλώνει με νόημα ο Νομπλ.

Ο 29χρονος μέσος συνέχισε στο ίδιο μοτίβο, εκφράζοντας τη δυσαρέσκειά του τόσο για την επιθετική όσο και για την ανασταλτική λειτουργία της ομάδας: «Έντεκα γκολ παθητικό σε τρία παιχνίδια είναι για γέλια. Νομίζω ότι θα μπορούσαμε να παίζουμε ως το βράδυ και πάλι δεν θα μπορούσαμε να βάλουμε γκολ».

Κλείνοντας ο Νομπλ δίνει το σύνθημα για αντεπίθεση και σκληρή δουλειά, ώστε να επιστρέψει η ομάδα στις επιτυχίες, καθώς υπάρχει ακόμα χρόνος: «Έχω βρεθεί σε αυτή τη θέση πολλές φορές σε αυτό το σύλλογο. Πρέπει να δουλέψουμε σκληρά και να αναλάβουμε τις ευθύνες μας. Δε γίνεται να κατηγορούμε ο ένας τον άλλο. Δεν είμαστε καλοί αλλά είναι ακόμα νωρίς στη σεζόν και έχουμε χρόνο να αντιστρέψουμε την κατάσταση».