Γουόλκοτ: «Ευτυχώς η εμπειρία δεν ήταν πια κακή»

Ευχαριστημένος από το γεγονός πως ύστερα από αρκετό καιρό η ομάδα του πανηγύρισε τη νίκη σε ντέρμπι κόντρα στην Τσέλσι, δήλωσε στο περιθώριο του νικηφόρου 3-0 στο «Έμιρεϊτς» ο επιθετικός της Άρσεναλ, Θίο Γουόλκοτ.



Γουόλκοτ: «Ευτυχώς η εμπειρία δεν ήταν πια κακή»

«Δουλέψαμε σκληρά καθ’ όλη την εβδομάδα και προφανώς είχαμε στο νου μας τι έχει συμβεί στο παρελθόν», σχολίασε αρχικά, όσον αφορά την αρνητική παράδοση της Άρσεναλ κόντρα στους «μπλε» την τελευταία πενταετία σε επίπεδο Πρέμιερ Λιγκ, ο σκόρερ του δεύτερου τέρματος των «κανονιέρηδων» για να συνεχίσει:

«Αλλά το παρελθόν είναι παρελθόν. Πλέον, μετράει μόνο το παρόν κι αυτή η ομάδα είναι λαμπρή, νέα και έχει αποκτήσει πολλές εμπειρίες από τέτοια παιχνίδια. Εχώ είχα μεγάλη εμπειρία από αυτά τα ματς όλα αυτά τα χρόνια, η οποία, ευτυχώς δεν είναι πια κακή για εμάς. Τώρα, θέλουμε απλώς να συνεχίσουμε να κάνουμε τη δουλειά μας».

Ο 27χρονος ποδοσφαιριστής δεν έμεινε, όμως, μόνο στις «δάφνες» της νίκης στο χθεσινό (24/09) λονδρέζικο ντέρμπι, αλλά επισήμανε ακόμη, πως πρέπει να διορθωθούν τα όποια λάθη έγιναν εκ μέρους τους λέγοντας:

«Θέλουμε να προσπαθήσουμε να βελτιωθούμε και να εντοπίσουμε τα αρνητικά στοιχεία μας στο παιχνίδι. Σίγουρα θα υπήρξαν κάποια. Επιθυμούμε πάντοτε να κρατάμε ανέπαφη την εστία μας. Αν διατηρούμε το τέρμα απαραβίαστο, θα κερδίζουμε τους αγώνες, επειδή έχουμε την ικανότητα μπροστά να βάζουμε γκολ».