Χάου: «Ήμασταν εξαιρετικοί»

Δεν έκρυψε την ικανοποίησή του ο Έντι Χάου για τη νίκη και την εμφάνιση της Μπόρνμουθ απέναντι στην Έβερτον.  



Χάου: «Ήμασταν εξαιρετικοί»

Ο ¶γγλος τεχνικός είναι ευχαριστημένος με τη βελτίωση που έδειξαν οι «cherries» σε σύγκριση με το παιχνίδι της Τρίτης απένεντι στην Πρέστον για το Λιγκ Καπ: «Όσο κακοί ήμασταν την Τρίτη, άλλο τόσο καλοί ήμασταν σήμερα. Ήταν μια εξαιρετική εμφάνιση απέναντι σε μια πολύ καλή ομάδα. Χρειάζεσαι ένα αποτέλεσμα σαν αυτό και η απόδοση σαν τη σημερινή εμπνέει τους παίκτες. Σε αυτό το πρωτάθλημα, κάθε εβδομάδα είναι δύσκολη, αλλά αν αποδίδουμε όπως σήμερα κάθε φορά, θα πάμε καλά».

Στη συνέχεια έπλεξε το εγκώμιο του Χάρι ¶ρτερ, παρά το γεγονός πως όλοι οι παίκτες απέδωσαν τα μέγιστα: «Απεχθάνομαι να μιλάω ατομικά για τους παίκτες μου αλλά ο Χάρι ¶ρτερ ήταν απλά εκπληκτικός, κάλυψε κάθε σπιθαμή του γηπέδου και ήταν εντυπωσιακός. Η τριάδα στο κέντρο μας βοήθησε να ελέγξουμε το παιχνίδι», τόνισε ο 38χρονος.

Κλείνοντας, ο Χάου ένημέρωσε τους εκπροσώπους του Τύπου σχετικά με την κατάσταση του Τζακ Γουίλσιρ: «Ο Γουίλσιρ έχει αρχίσει να προπονείται πιό εντατικά αλλά το σημαντικότερο είναι να είναι σε καλή κατάσταση και αν το καταφέρουμε αυτό θα είναι ένας εξαιρετικός παίκτης για εμάς. Όλοι επωφελούνται στο σύλλογο από την παρουσία του Τζακ», επεσήμανε ο τεχνικός της Μπόρνμουθ για τον 24χρονο μέσο.