Γκουαρδιόλα: «Ο Χαρτ έφυγε για το καλό της Σίτι»

Στο ότι η φυγή του Τζο Χαρτ ήταν η πλέον επίπονη επιλογή του μέχρι στιγμής, η οποία, όμως έγινε προς το συμφέρον της ομάδας, αποκάλυψε σε βρετανικό Μέσο ο προπονητής της Μάντσεστερ Σίτι, Πεπ Γκουαρδιόλα.



Γκουαρδιόλα: «Ο Χαρτ έφυγε για το καλό της Σίτι»

«Δεν παίρνω αποφάσεις για να δείξω ότι έχω εξουσία, δεν μου αρέσουν τέτοιες αποφάσεις. Η δυσκολότερη από αυτές ήταν ο Τζο. Γνωρίζω τι σημαίνει ο Τζο Χαρτ για αυτή την ομάδα, αλλά όταν λαμβάνω μία τέτοια απόφαση, σκέφτομαι μόνο, ποιο είναι το καλύτερο για τη Μάντσεστερ Σίτι. Ξέρω ότι μπορεί να κάνω λάθος, όμως πρέπει να γίνει έτσι», ανέφερε ο Καταλανός τεχνικός που απάντησε κατηγορηματικά και στις δηλώσεις που έκαναν προ ολίγων ημερών ο μάνατζερ (Ντιμίτρι Σέλουκ) και ο πατέρας (Μόρι Τουρέ) του Ιβοριανού μέσου των «πολιτών», Γιάγια Τουρέ, λέγοντας:

«Ο σύλλογος δεν μπορεί να ανεχθεί έναν ατζέντη να μιλάει στα Μέσα για τις αποφάσεις του. Οι παίκτες το ξέρουν αυτό. Οι μάνατζερ, οι σύζυγοι, οι πατέρες, οι γιοι συζητούν για κάτι που μόνο καλό δεν κάνει στην ομάδα. Δεν ξέρω, αν συμφωνούν ή όχι, αλλά όσον αφορά το ρόστερ, εγώ είμαι ο αρχηγός κι εγώ αποφασίζω. Δεν μου αρέσει να το κάνω, αλλά είναι το καλύτερο για το κλαμπ».