Πιέλ: «Να διατηρήσουμε την ταυτότητά μας»

«Κλειδί» για την επιτυχία θα είναι η φρεσκάδα και συγκέντρωση, όπως επεσήμανε ο Κλοντ Πιέλ στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του αγώνα της Σαουθάμπτον κόντρα στη Γουέστ Χαμ.  



Πιέλ: «Να διατηρήσουμε την ταυτότητά μας»

Ο Γάλλος τεχνικός εφιστά την προσοχή στους παίκτες του πως πρέπει να παραμείνουν συγκεντρωμένοι και ξεκούραστοι στα δύσκολα συνεχόμενα παιχνίδια που ακολουθούν.

Για να το πετύχει αυτό, ο Πιέλ αναμένεται να προχωρήσει σε αλλαγές, προκειμένου να διατηρήσει τους ποδοσφαιριστές του ετοιμοπόλεμους και ξεκούραστους: «Με όλα αυτά τα ματς είναι σημαντικό να διατηρήσουμε τη φρεσκάδα μας. Πρέπει να διατηρήσουμε την ταυτότητά μας και το επίπεδό μας ψηλά. Οι παίκτες μας μπορούν να δείξουν την ποιότητά τους, γιατί έχουμε μια κοινή ιδέα. Αυτό σημαίνει ότι έχουμε την δυνατότητα να αλλάξουμε τη βασική ενδεκάδα χωρίς να αλλάξουμε το στυλ της ομάδας», τονίζει ο προπονητής των «αγίων».

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στα πολλά και συνεχόμενα ταξίδια της Σαουθάμπτον, τα οποία θα επιβαρύνουν ακόμα περισσότερο τους παίκτες του: «Τα τρία εκτός έδρας παιχνίδια θα είναι δύσκολα αλλά θα είναι μια καλή πρόκληση. Το πιο δύσκολο πράγμα με όλα αυτά τα ταξίδια είναι η κούραση, το να πάμε στο Ισραήλ και μετά από δύο μέρες να αντιμετωπίσουμε τη Λέστερ. Αλλά είναι σημαντικό να μείνουμε συγκεντρωμένοι στη Γουέστ Χαμ γιατί θα είναι ένα δύσκολο παιχνίδι»υπογράμμισε ο 55χρονος.