Λιούνγκμπεργκ: «Κανένας σαν τον Βενγκέρ»

Με τα καλύτερα λόγια για τον πρώην προπονητή του στην Άρσεναλ, Αρσέν Βενγκέρ, μίλησε ο Φρέντι Λιούνγκμπεργκ, με αφορμή τη συμπλήρωση 20 χρόνων του Αλσατού στον πάγκο της ομάδας, ενώ παράλληλα στάθηκε και στο σημερινό μεγάλο παιχνίδι των «κανονιέρηδων» με την Τσέλσι.



Λιούνγκμπεργκ: «Κανένας σαν τον Βενγκέρ»

«Ο Αρσέν έχει υπάρξει θαυμάσιος και νομίζω πως θα έπρεπε να είναι απόλυτα στην κρίση του το αν θα φύγει ή όχι», τόνισε ο Σουηδός πρώην παίκτης στο «TAG Heuer», 

«Αλλά πριν γίνει αυτό θα ήθελα έναν προπονητή που να πιστεύει στο επιθετικό και με πολλές πάσες ποδόσφαιρο. Υπάρχουν αρκετοί καλοί προπονητές εκεί έξω αλλά κανένας που να μπορεί να αναπληρώσει τον Αρσέν».

O αγώνας της Άρσεναλ με την Τσέλσι δεσπόζει σήμερα και ο Φρέντι Λιούνγκμπεργκ έκανε το δικό του σχόλιο, τονίζοντας πως η παλιά του ομάδα θα μπορεί να κοιτάζει προς την κορυφή εάν έχει σε καλή κατάσταση τους Γκράνιτ Τσάκα και Αλέξις Σάντσες. «Θα είναι ένα δύσκολο ματς. Έχουμε καλό ρυθμό και ταχύτητα στο παιχνίδι μας, ο Γκράνιτ (Τσάκα) τα έχει πάει καλά και ανυπομονώ να τον ξαναδώ. Εξίσου καλά παίζει και ο Αλέξις Σάντσες. Θα ήθελα πραγματικά να παίξω μαζί του, βοηθάει και στο αμυντικό κομμάτι, είναι υπέροχο να τον βλέπεις».

Όσο για τη δική του πρόβλεψη; «Θα κερδίσουμε πιστεύω, ελπίζω σε ένα 3-1 υπέρ της Άρσεναλ».