Κουρτουά: «Σαν να είναι καινούριες μεταγραφές»!

Για την αγωνιστική «αναγέννηση» των Ντιέγκο Κόστα και Εντέν Αζάρ την φετινή χρονιά μίλησε ο συμπαίκτης τους στην Τσέλσι, Τιμπό Κουρτουά, κάνοντας λόγο για… νέες μεταγραφές.  



Κουρτουά: «Σαν να είναι καινούριες μεταγραφές»!

«Παίζουν πολύ καλά, είναι σαν να έχουμε πάρει δυο νέους παίκτες στο ρόστερ μας. Μερικές φορές, χρειάζεται μιας μορφής ανανέωση στην ομάδα για να πάει στο επόμενο επίπεδο. Με την άφιξη του νέου προπονητή και τις νέες μεθόδους προπόνησης, ένας νέος … άερας πνέει στην Τσέλσι και σε όλους τους παίκτες. Την περσινή σεζόν δεν δείξαμε την πραγματική αξία μας, τώρα το προσπαθούμε αυτό», τόνισε σε συνέντευξη του στη «Standard» ο Βέλγος τερματοφύλακας.

Για τον Τιμπό Κουρτουά, η συμβολή των δυο συγκεκριμενών παικτών θα αποτελέσει βαρόμετρο στην προσπάθεια της Τσέλσι για το κυνήγι του πρωταθλήματος. «Εάν πρόκειται να κερδίσουμε το πρωτάθλημα, θα χρειαστούμε τον καλύτερο δυνατό Αζάρ, όπως και αυτό συμβαίνει για τον Κόστα, τον Κουρτουά, για όλους. O Eντέν είναι ένα χρόνο μικρότερος μου αλλά παίζει εδώ και αρκετά χρόνια, είχε μερικούς μικροτραυματισμούς την περασμένη σεζόν, τώρα έχει ξεκουραστεί και έχει αρχίσει να εξελίσσεται και πάλι. Όπως και με το Βέλγιο στο Euro, έτσι και με την Τσέλσι ξεκίνησε καλά. Όμως αν η ομάδα δεν δουλεύει, δεν μπορείς να περιμένεις από έναν παίκτη να εξελιχθεί μόνος του».