Υπερασπίστηκε Ρούνεϊ ο Μουρίνιο, νέο «χώσιμο» στους… Αϊνστάιν

«Ασπίδα προστασίας» από Μουρίνιο σε Ρούνεϊ. Ο προπονητής της Γιουνάιτεντ υπερασπίστηκε τον αρχηγό της ομάδας του για τα όσα «ακούει» το τελευταίο διάστημα και τόνισε πως αυτό θα κάνει για κάθε παίκτη που δέχεται αρνητική κριτική από τους δημοσιογράφους. «Οι Αϊνστάιν χρειάζονται χρήματα για να ζήσουν» ανέφερε μεταξύ άλλων, συνεχίζοντας την κόντρα του με τους εκπροσώπους του Τύπου.



Υπερασπίστηκε Ρούνεϊ ο Μουρίνιο, νέο «χώσιμο» στους… Αϊνστάιν

«Η φόρμα του Γουέιν Ρούνεϊ είναι ίδια με τη φόρμα της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Είμαστε ομάδα, δεν είμαστε ο Γουέν Ρούνεϊ μόνο! Όλοι μαζί αρχίσαμε καλά και κερδίσαμε τέσσερα ματς και όλοι μαζί χάσαμε τα τρία παιχνίδια μέσα σε μια εβδομάδα» ανέφερε ο Μουρίνιο για τον Ρούνεϊ και στη συνέχεια επιτέθηκε ξανά στους δημοσιογράφους, τους οποίους είχε αποκαλέσει πρόσφατα «Αϊντστάιν»:

«Θέλω να προστατεύω όλους τους παίκτες μου, αλλά από εσάς δεν μπορώ να το κάνω. Είναι κάτι πέρα από τον έλεγχό μου. Δεν εκνευρίζομαι με αυτό, απλά νιώθω ότι είναι δύσκολο. Όταν θες να προστατεύσεις κάποιον και δεν μπορείς, είναι δύσκολο.

Υπάρχει ένα αίσθημα απογοήτευσης από αυτό, αλλά είμαι καλά. Δεν έχω πρόβλημα ούτε με τους… Αϊνστάιν. Και οι Αϊνστάιν χρειάζονται χρήματα για να ζήσουν. Δεν μπορούν να προπονήσουν, δεν μπορούν να κάτσουν στον πάγκο και δεν μπορούν να κερδίσουν παιχνίδια. Μπορούν να μιλάνε, να γράφουν και να ασκούν κριτική για τη δουλειά άλλων ανθρώπων.

Είμαι καλός άνθρωπος και έχω καλές προθέσεις. Κάνω αρκετές φιλανθρωπίες, οπότε γιατί να μην… ταΐσω και τους Αϊνστάιν»;

Αξίζει να σημειωθεί πως σε αντίθεση με τα σημερινά λεγόμενά του περί προστασίας όλων των παικτών, ο Μουρίνιο μετά την ήττα από την Γουότφορντ είχε κριτικάρει ανοικτά την εμφάνιση του Λουκ Σο.