Προτροπές Κόλιμορ προς Χέντερσον

Παρά το εξαιρετικό τέρμα που πέτυχε ο Τζόρνταν Χέντερσον κόντρα στην Τσέλσι και την γενικότερα αγωνιστική του βελτίωση, ο Σταν Κόλιμορ τόνισε για τον Άγγλο διεθνή πως χρειάζεται να κάνει (και να βελτιώσει) πολλά ακόμα, ώστε να θεωρείται παίκτης τοπ επιπέδου…



Προτροπές Κόλιμορ προς Χέντερσον

«Για να είσαι κεντρικός μέσος της Λίβερπουλ, χρειάζεται να είσαι πολύπλευρος παίκτης. Πρέπει να δίνεις ασίστ, μακρινές μπαλιές ακριβείας, και φυσικά να πετυχαίνεις γκολ. Την προηγούμενη Παρασκευή (σ.σ. στο ντέρμπι με την Τσέλσι) έγινε ένα μεγάλο βήμα, αλλά απ’ το να προσπαθεί να γίνει ο νέος Τζέραρντ, είναι ανάγκη να συγκεντρωθεί περισσότερο στο να … παραμείνει ο Τζόρνταν Χέντερσον και αυτό σημαίνει να συμμετέχει πιο πολύ στο επιθετικό κομμάτι, μέσα και έξω από την περιοχή», ανέφερε ο πρώην παίκτης των «κόκκινων», για να συμπληρώσει στη συνέχεια:

«Aν τα κάνει αυτά, θα μπορέσει έτσι να γίνει ένας κορυφαίου επιπέδου μέσος. Αλλά δεν πρόκειται να ενθουσιαστώ από ένα και μόνο υπέροχο γκολ, επειδή είναι κάτι που καθένας μπορεί να το κάνει».