Μπρίτος: «Αλαζόνας και ευέξαπτος ο Ζλάταν»

Με όχι ιδιαιτέρως κολακευτικά σχόλια για τον Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς μίλησε σε αγγλικό Μέσο ο 31χρονος αμυντικός της Γουότφορντ, Μιγκέλ Μπρίτος, θεωρώντας ότι ο Σουηδός στράικερ, όχι μόνο έχει την τάση να θεωρεί τον εαυτό του ανώτερο όλων, αλλά τονίζοντας συγχρόνως, ότι διαμαρτύρεται στην... παραμικρή επαφή με τον αντίπαλο.



Μπρίτος: «Αλαζόνας και ευέξαπτος ο Ζλάταν»

Ο Ουρουγουανός στόπερ, μάλιστα, δεν έβγαλε, όπως ο ίδιος λέει, το συμπέρασμα αυτό από το παιχνίδι της Κυριακής (20/09) στο «Βικάρατζ Ρόουντ», όπου η γηπεδούχος ομάδα του επικράτησε (3-1) της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά ισχυρίζεται ότι τη συμπεριφορά αυτή την είχε εντοπίσει στον 34χρονο επιθετικό από τότε που αγωνίζονταν αμφότεροι στην Ιταλία (ο Ιμπραΐμοβιτς σε Ίντερ και Μίλαν, ο Μπρίτος σε Μπολόνια και Νάπολι).

Παρ’όλα αυτά, δεν παρέλειψε να επαινέσει το σέντερ φορ των «κόκκινων διαβόλων»  για τα αδιαμφισβήτητα ποδοσφαιρικά του χαρίσματα χαρακτηρίζοντάς τον ως φαινόμενο.

Ειδικότερα, ο ποδοσφαιριστής των «σφηκών» σχολίασε:

«Δεν είναι η πρώτη φορά που αγωνίζομαι εναντίον του, το έκανα όταν εκείνος έπαιζε σε Ίντερ και Μίλαν. Είναι λίγο αλαζόνας και εκνευρίζεται εύκολα. Πραγματικά, ενοχλείται, όταν τον ακουμπάς. Όμως, παραμένει ένα φαινόμενο. Είναι πολύ ολοκληρωμένος και σπουδαίος παίκτης».