Γκιγκς, ο πρώτος υποψήφιος για αντι-Γκουιντολίν

Την πρόσληψη του Ράιαν Γκιγκς στην τεχνική ηγεσία της Σουόνσι προκρίνουν ως επιλογή στον ουαλικό σύλλογο, εφόσον συνεχισθούν τα ανεπιτυχή αποτελέσματα με τον Φραντσέσκο Γκουιντολίν στον πάγκο της ομάδας, όπως μεταδίδει βρετανικό Μέσο.



Γκιγκς, ο πρώτος υποψήφιος για αντι-Γκουιντολίν

Μπορεί ο χθεσινός (21/09) αποκλεισμός από την πρωτοπόρο της Πρέμιερ Λιγκ, Μάντσεστερ Σίτι, στην τρίτη φάση του Λιγκ Καπ Αγγλίας να μην θεωρείται αποτυχία,ωστόσο, οι πέντε πρώτες αγωνιστικές στο πρωτάθλημα που κατατάσσουν μέχρι στιγμής τους «κύκνους» στη 15η θέση, μαζί με τον πενιχρό απολογισμό των τεσσάρων τερμάτων στο ενεργητικό, είναι κάτι που προβληματίζει ιδιαίτερα τους ιθύνοντες της ομάδας.

Ο 42χρονος Ράιαν Γκιγκς άφησε το καλοκαίρι την ομάδα που υπηρετούσε επί 29 συναπτά έτη ως ποδοσφαιριστής -κυρίως- και βοηθός του Λουίς Φαν Χάαλ τα τελευταία δύο χρόνια της παρουσίας του στο «Ολντ Τράφορντ» αναζητώντας έναν άλλο σύλλογο, προκειμένου να ακολουθήσει καριέρα πρώτου προπονητή.

Δεδομένης της πίεσης που θα έχει ο 60χρονος Ιταλός τεχνικός, καθώς η Σουόνσι αγνοεί τη χαρά της νίκης από την πρεμιέρα του πρωταθλήματος κόντρα στην Μπέρνλι, αλλά και λόγω δημοσιευμάτων που έχουν έρθει στο φως και μιλούν για μία πρώτη προσέγγιση του προέδρου της Σουόνσι, Χιου Τζένκινς, με τον Γκιγκς, είναι πολύ πιθανόν, το ξεκίνημα του τελευταίου στη νέα σελίδα της καριέρας του να ξεκινήσει από την πατρίδα του και το «Λίμπερτι Στέιντιουμ».

Οι πληροφορίες από το «Νησί» κάνουν λόγο πάντως, πως οι Αμερικανοί μεγαλομέτοχοι της ομάδας (Στιβ Κάπλαν και Τζέισον Λέβιεν) έχουν «παγώσει» τις όποιες συζητήσεις στηρίζοντας μέχρι νεωτέρας τον Γκουιντολίν.