Νέβιλ: «Είναι ντροπή αυτό για τη Γιουνάιτεντ»

Τα όσα έχουν διαρρεύσει περί δυσαρέσκειας των παικτών της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ για τη δημόσια κριτική που ασκεί ο Ζοσέ Μουρίνιο εις βάρος τους, ακόμα κι αν πρόκειται απλά για μια ιστορία που εφηύραν οι εκπρόσωποι του Τύπου, αποτελεί ντροπή για το μέγεθος του συλλόγου έπειτα από μόλια μια κακή εβδομάδα, όπως τόνισε ο Γκάρι Νέβιλ.  



Νέβιλ: «Είναι ντροπή αυτό για τη Γιουνάιτεντ»

Ο παλαίμαχος μπακ των «κόκκινων διαβόλων» δεν... μασάει τα λόγια του όταν καλείται να μιλήσει για την ομάδα τη φανέλα της οποίας τίμησε όσο λίγοι, αλλά γενικότερα είναι άνθρωπος του ποδοσφαίρου που δεν θα φοβηθεί ν' ασκήσει δριμεία κριτική.

Έπειτα και από την ήττα (3-1) από τη Γουότφορντ και τα όσα είπε ο Μουρίνιο μπροστά στις κάμερες για το λάθος μαρκάρισμα του Λουκ Σο, αλλά και η ιστορία που κυκλοφόρησε περί δυσαρέσκειας των παικτών για την κριτική του Πορτογάλου κόουτς δημοσίως κι όχι σε κατ' ιδίαν συνομιλία με τον παίκτη, αποτελούν διαρροή από το εσωτερικό της ομάδας που μόνο κακό της κάνει.

«Μια κακή εβδομάδα και ήδη προκύπτουν θέματα από τ' αποδυτήρια... Είναι ντροπή αυτό» έγραψε ο Γκάρι Νέβιλ στα social media.