Χιουζ: «Απώλεια ο Μπάτλαντ»

Στο «κενό» που έχει αφήσει κάτω από τα γκολπόστ της Στόουκ ο Τζακ Μπάτλαντ στάθηκε με δηλώσεις του ο προπονητής της ομάδας, Μαρκ Χιουζ, ύστερα από τη λήξη του χθεσινού παιχνιδιού στο «Σέλχαρστ Παρκ», όπου οι «πότερς» συνετρίβησαν από τη γηπεδούχο Κρίσταλ Πάλας με 4-1, στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Πρέμιερ Λιγκ.



Χιουζ: «Απώλεια ο Μπάτλαντ»

«Πρέπει να είμαστε συλλογικά καλύτεροι. Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε να δεχόμαστε εύκολα γκολ, όπως τα πρώτα δύο. Ο Τζακ είναι απώλεια για μας, κάτι που δεν περιμέναμε. Την περυσινή χρονιά μας στοίχισε ο τραυματισμός του. Πορευόμαστε με αυτά που έχουμε και οφέιλουμε να βελτιωθούμε. Μας παρουσιάζεται η ευκαιρία την Τετάρτη (εναντίον της Χαλ για το Λιγκ Καπ) και το Σάββατο (εναντίον της Γουέστ Μπρομ για την Πρέμιερ) να ανατρέψουμε τα πράγματα γρήγορα»τόνισε ο 52χρονος τεχνικός.

Ο Ουαλός συμπλήρωσε για τη μέχρι στιγμής πορεία της Στόουκ που τη φέρνει στον πυθμένα της βαθμολογίας του αγγλικού πρωταθλήματος, ότι ο στόχος παραμένει μία θέση πάνω από την 9η, την οποία έχει «καταλάβει» την τελευταία τριετία.

«Έχουμε φιλοδοξίες αυτή τη σεζόν, και αν αυτό το -αρνητικό- σερί εξακολουθεί να τρέχει, δεν θα καταφέρουμε να τις υλοποιήσουμε. Τερματίζουμε ένατοι στην Πρέμιερ Λιγκ τα τελευταία τρία χρόνια και ο στόχος φέτος ήταν να πάμε υψηλότερα».