Μπράβο: «Θα ήμουν δεύτερος στην Μπαρτσελόνα»

Το ότι καταλυτικό ρόλο στην απόφασή του να μεταγραφεί στη Μάντσεστερ Σίτι, έπαιξε πως, αν έμενε στην Μπαρτσελόνα, θα αποτελούσε αναπληρωματικός του Μαρκ-Αντρέ τερ Στέγκεν, αποκάλυψε σε ισπανικό Μέσο, ο 33χρονος τερματοφύλακας των «πολιτών», Κλαούντιο Μπράβο.



Μπράβο: «Θα ήμουν δεύτερος στην Μπαρτσελόνα»

Ο Χιλιανός διεθνής γκολκίπερ και αρχηγός της «ρόχα» δεν... μάσησε τα λόγια του όντας απολύτως ειλικρινής, τόσο για τη θέση που θα είχε στους «μπλαουγκράνα», όσο και για τις προτεραιότητες στην καριέρα του, γεγονός που τον απέτρεψε να υπογράψει νέο συμβόλαιο συνεργασίας με τους Καταλανούς, καθότι επιθυμούσε να αγωνίζεται.

«Δεν θα ήμουν εγώ ο πρώτος τερματοφύλακας, αλλά ο Τερ Στέγκεν. Ο σύλλογος μου έκανε προσφορά για νέο συμβόλαιο, αλλά βλέποντας τα πλάνα του, τους έδωσα να καταλάβουν ποια ήταν η θέση μου. Ήμουν πολύ ειλικρινής, δεν ήθελα να κάθομαι στον πάγκο. Δεν με εκφράζει αυτό. Και εκείνοι κατάλαβαν. Ήμουν πάντοτε αφοσιωμένος στην Μπαρτσελόνα, ώστε να δίνω τον καλύτερό μου εαυτό και ένιωθα πάντα πως με στηρίζουν», δήλωσε ο Μπράβο.