Γιαγκέλκα: «Σαν αυστηρός νέος δάσκαλος ο Κούμαν»

Με έναν καινούριο δάσκαλο που γνωρίζει την τάξη του για πρώτη φορά, παρομοίασε ο αρχηγός της Έβερτον το νέο προπονητή της ομάδας, Ρόναλντ Κούμαν με δηλώσεις του ύστερα από την τέταρτη συνεχόμενη νίκη των «ζαχαρωτών» επί της Μίντλεσμπρο για την Πρέμιερ Λιγκ.



Γιαγκέλκα: «Σαν αυστηρός νέος δάσκαλος ο Κούμαν»

«Υπάρχει ένας φόβος μεταξύ μας, με την έννοια ότι υπήρξαν παίκτες που έκαναν καλή προετοιμασία κι ακόμα δεν έχουν λάβει χρόνο συμμετοχής. (Ο Κούμαν) δεν φοβάται να πάρει αποφάσεις πριν και μετά το παιχνίδι. Είναι σαν να πηγαίνουμε πίσω στο σχολείο και έχουμε έναν νέο δάσκαλο, ο οποίος προσπαθεί να γίνει λίγο αυστηρότερος», σχολίασε ο 34χρονος Άγγλος αμυντικός που αγωνίστηκε και στα πέντε 90λεπτα των αγώνων για το αγγλικό πρωτάθλημα που φέρνουν ως τώρα την Έβερτον αήττητη στη δεύτερη θέση του βαθμολογικού πίνακα, ενώ, ακόμη, προσέθεσε:

«Αρκεί να δεις τις δουλειές που έχει κάνει. Αυτό αποδεικνύει ότι δεν τα έχει πάει άσχημα. Μέχρι στιγμής τα πηγαίνει καλά. Δεν λέω ότι παίζουμε εντυπωσιακά, αλλά έχουμε φέρει εκπληκτικά αποτελέσματα κι αυτό μας δείνει αυτοπεποίθηση».