«Κακή Γιουνάιτεντ, λίγος ο Φελαϊνί»!

Mια ακόμα ήττα για τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αυτή τη φορά από τη Γουότφορντ (3-1) στο «Βίκαρατζ Ρόουντ», επέφερε το … καυστικό σχόλιο του Πολ Σκόουλς για την παλιά του ομάδα, αλλά και για τον Μαρουάν Φελαϊνί σχετικά με τον αγωνιστικό του ρόλο στο γήπεδο…



«Κακή Γιουνάιτεντ, λίγος ο Φελαϊνί»!

«Η ποιότητα στο παιχνίδι με τη μπάλα είναι αρκετά μικρή για μια ομάδα σαν την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ», σχολίασε σε έντονο ύφος ο Πολ Σκόουλς. «Δεν είσαι σίγουρος για το τι πρόκειται να δεις! Ο Ράσφορντ είναι η μόνη πραγματική ‘ηλιαχτίδα’ της ομάδας και δεν έκανε και το καλύτερο παιχνίδι του. Η Γιουνάιτεντ έδειξε πραγματικά φτωχή, πολύ φτωχή σε ό,τι αφορά την κατοχή της μπάλας. Σε ατομικό επίπεδο, δεν ήταν αρκετά καλοί, ενώ έδιναν την μπάλα στον αντίπαλο όλη την ώρα».

Από τα «πυρά» του πρώην Άγγλου μέσου δεν ξέφυγε και ο Μαρουάν Φελαϊνί, ο οποίος ξεκίνησε στο σημερινό παιχνίδι στην τριάδα της μεσαίας γραμμής, μαζί με τους Πογκμπά-Ρούνει. «Πιστεύω πως όταν παίζεις στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, χρειάζεται να κάνεις περισσότερα πράγματα. Χρειάζεσαι κάποιον να μπορεί να κοντρολάρει το παιχνίδι, να ‘κόβει’ την κατοχή του αντιπάλου, αλλά που να μπορεί παράλληλα να παίζει πιο μπροστά και να δίνει πάσες. Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί δεν είναι εκεί ο Μάικλ Κάρικ, δεν ξέρω τι ακριβώς κάνει», τόνισε ο βετεράνος ποδοσφαιριστής των «κόκκινων διαβόλων».