Μπονί: «Το μυαλό μου στη Στόουκ»

Αφοσιωμένος στη Στόουκ, την οποία επαίνεσε για την ποιότητά της ως συνόλου, δήλωσε σε συνέντευξή του στο «Sky Sports» ο Ιβοριανός διεθνής στράικερ, Βίλφριντ Μπονί που αγωνίζεται ως δανεικός στους «πότερς» από τη Μάντσεστερ Σίτι.



Μπονί: «Το μυαλό μου στη Στόουκ»

«Για μένα, το παρόν είναι η Στόουκ και θέλω να έχω το μυαλό μου σε αυτήν. Είχα ορισμένες επιλογές, αλλά η καλύτερη, κατ’ εμέ, ήταν η Στόουκ, επειδή βλέπω την ποιότητα των παικτών και μπορώ να ταιριάξω στην ομάδα», τόνισε ο 27χρονος για το νέο σταθμό της καριέρας του και συμπλήρωσε:

«Μπορώ να είμαι καλύτερος και να αρχίζω να παίζω ξανά. Μπορώ να απολαμβάνω και πάλι το ποδόσφαιρο που ήταν και ο σημαντικότερος λόγος για τον οποίο ήρθα εδώ».

Δεν θα μπορούσε, πάντως, ο Αφρικανός φορ να μην κάνει κάποιο σχόλιο για τους «πολίτες», με τους οποίους «δεσμεύεται» έως το καλοκαίρι του 2019, τονίζοντας, όμως, και πάλι, ότι προτεραιότητά του για φέτος παραμένει η Στόουκ. Συγκεκριμένα, ανέφερε:

«Έχω συμβόλαιο με τη Μάντσεστερ Σίτι. Είμαι δανεικός στη Στόουκ και ήρθα να δώσω τον καλύτερό μου εαυτό, οπότε είμαι συγκεντρωμένος εδώ. Μίλησα με τον ατζέντη μου και τον Πεπ Γκουαρδιόλα και μου έγινε σαφές ότι θα είχα την ευκαιρία να παίξω ένα χρόνο δίχως τραυματισμούς. Είχα την ευκαιρία να έρθω στη Στόουκ για να αγωνιστώ κι αυτό ήταν το καλύτερο».