Θέλει την πρώτη του νίκη ο Πιέλ

Αισιόδοξος πως θα κατακτήσει την πρώτη του νίκη στο αγγλικό πρωτάθλημα με τη Σαουθάμπτον εμφανίστηκε ο Κλοντ Πιέλ.



Θέλει την πρώτη του νίκη ο Πιέλ

Παρά το γεγονός πως οι «Άγιοι» δεν έχουν συγκεντρώσει αρκετούς βαθμούς στο πρωτάθλημα ως τώρα, οι εμφανίσεις τους σε συνδυασμό με την νίκη με 3-0 κόντρα στην Σπάρτα Πράγας, δίνουν την πεποίθηση στο Γάλλο τεχνικό πως θα κατακτήσει το πρώτο του τρίποντο στην Πρέμιερ Λιγκ απέναντι στη Σουόνσι.

«Το αποτέλεσμα στην Ευρώπη ήταν καλό, τώρα είναι σημαντικό για εμάς να συνεχίσουμε την καλή δουλειά και στην Πρέμιερ Λιγκ. Είναι σημαντικό για εμάς να είμαστε αποδοτικοί, να σκοράρουμε και να ανταμειβόμαστε για αυτά που κάνουμε στο γήπεδο», αναφέρει ο 55χρονος προπονητής.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε στην αυριανή αντίπαλο της Σαουθάμπτον, πιστεύοντας πως η ξεκούραση της Σουόνσι θα παίξει το ρόλο της: «Η Σουόνσι είναι καλή ομάδα με ποιοτικούς ποδοσφαιριστές. Θα είναι δύσκολο ματς γιατί υπάρχουν πολλοί καλοί παίκτες που μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Δεν είχαν παιχνίδι την Κυριακή, οπότε θα έχουν αρκετή ενέργεια εναντίον μας. Θα είναι μια ενδιαφέρουσα πρόκληση», επισημαίνει ο Πιέλ για την αναμέτρηση της Κυριακής στο στάδιο «St. Mary’s».