Βενγκέρ: «Σημαντικός φέτος ο Τζάκα»

Έναν παίκτη στον οποίο μπορεί να στηριχθεί και από τον οποίο μπορεί να περιμένει πολλά δίχως ν' απογοητευθεί, θεωρεί τον Γκρανίτ Τζάκα, ο Αρσέν Βενγκέρ. Επιστρέφε ο Τσεχ, αμφίβολος ο Ζιρο΄ύ  



Βενγκέρ: «Σημαντικός φέτος ο Τζάκα»

Ο Αλσατός κόουτς προετοίμασε την Άρσεναλ για το παιχνίδι απέναντι στη Χαλ και ανήμερα της 20ης επετείου από την ημέρα που ανακοινώθηκε ως ο νέος κόουτς του λονδρέζικου συλλόγου, καθυστέρησε... τρεις ώρες να φτάσει στη συνέντευξη Τύπου λόγω της κακοκαιρίας και της κίνησης στους δρόμους της πρωτεύουσας.

«Με τον Φίλαν η Χαλ έχει αποκτήσει σταθερότητα... Η αντίπαλός μας έχει προπονητή με εμπειρία, με φιλοδοξίες και με παρελθόν σε μεγάλες ομάδες» είπε αρχικά για το Χαλ την οποία αντιμετωπίζει η Άρσεναλ στην 5η αγωνιστική της Πρέμιερ Λιγκ και συνέχισε μιλώντας για τον Γκρανίτ Τζάκα:

«Είναι ποδοσφαιριστής που θεωρώ ότι θα παίξει σημαντικότατο ρόλο φέτος στην προσπάθεια της ομάδας. Έχει τη σωματοδομή, τη δύναμη, την τεχνική, είναι box-to-box ποδοσφαιριστής και μπορούμε να περιμένουμε πολλά».

Καμία εξέλιξη για τις ανανεώσεις των συμβολαίων των Αλέξις και Εζίλ, «το βλέπουμε χρόνο με το χρόνο» η απάντηση του Βενγκέρ για την περίπτωση του Μερτεσάκερ, επιστρέφει κάτω απ' τα δοκάρια ο Τσεχ έπειτα από την παρουσία του Οσπίνα στο παιχνίδι με την Παρί Σεν Ζερμέν, αμφίβολος λόγω προβλήματος που αποκόμισε στο «Παρκ ντε Πρενς», ο Ολιβιέ Ζιρού.