Βασικός ο Λουίζ, νοκ-άουτ ο Τέρι!

Φανέλα βασικού για πρώτη φορά από τη μέρα που επέστρεψε στην Τσέλσι θα πάρει στο αυριανό (16/9) ντέρμπι με τη Λίβερπουλ ο Νταβίντ Λουίζ. Αντίθετα, εκτός πλάνων τέθηκε ο Τζον Τέρι.  



Βασικός ο Λουίζ, νοκ-άουτ ο Τέρι!

Η μέρα που θα πατήσει ξανά το χορτάρι του «Στάμφορντ Μπριτζ» για λογαριασμό των «μπλε» πλησιάζει. Ο Αντόνιο Κόντε αποκάλυψε στη συνέντευξη Τύπου ότι ο Νταβίντ Λουίζ θα είναι ένας εκ των δύο κεντρικών αμυντικών που θα ξεκινήσει στο ντέρμπι με τη Λίβερπουλ.

«Αύριο θα παίξει για πρώτη φορά με την ομάδα και είμαστε αισιόδοξοι για την εικόνα που θα δείξει. Όταν παίρνεις έναν ποδοσφαιριστή είναι λογικό ότι θα χρειαστεί χρόνος για να εγκλιματιστεί στο νέο κόνσεπτ και στην τακτική του διαφορετικού προπονητή. Αισιοδοξώ, όμως, ότι θα τα πάει καλά. Πρόκειται για έναν πολύ καλό παίκτη, από τον οποίο έχω δει καλά πράγματα στις προπονήσεις», τα λόγια του Ιταλού τεχνικού.

Όσον αφορά τον Τζον Τέρι, ο οποίος ταλαιπωρείται από τραυματισμό, ο Κόντε παραδέχτηκε ότι θα μείνει αρκετές ημέρες στα... πιτς: «Ο Τζον αντιμετωπίζει ένα πρόβλημα στον αστράγαλο και ο γιατρός μου είπε ότι θα είναι ξανά διαθέσιμος σε 10 μέρες».