Ποκετίνο: «Νιώθω πολύ απογοητευμένος»

Την απογοήτευση για την ήττα της ομάδας του από τη Μονακό (2-1) στην πρεμιέρα των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ εξέφρασε στις δηλώσεις του μετά τη λήξη του παιχνιδιού στο Γουέμπλεϊ ο Αργεντινός προπονητής της Τότεναμ, Μαουρίτσιο Ποκετίνο.



Ποκετίνο: «Νιώθω πολύ απογοητευμένος»

«Όταν κάνεις λάθη, το πληρώνεις και εμείς τα πληρώσαμε. Οι αντίπαλοι με δύο σουτ σκόραραν δύο φορές και εμείς δημιουργήσαμε ευκαιρίες, οι οποίες, όμως δεν μετουσιώθηκαν σε γκολ (πλην του Αλντερβέιρελντ). Πρέπει να μάθουμε και να βελτιωθούμε από αυτό. Ήταν φανταστική η μέρα για να χαρούν το παιχνίδι οι οπαδοί μας και νιώθω πολύ απογοητευμένος», είπε ο 44χρονος τεχνικός των «σπερς» για να συμπληρώσει αργότερα ότι ήταν το πρώτο παιχνίδι των Λονδρέζουν κι ότι μπορούν να ανακάμψουν, εφόσον δείξουν τα απαραίτητα στοιχεία. Συγκεκριμένα, ανέφερε:

«Χρειάζεται να δούμε τα λάθη μας και να κάνουμε αυτοκριτική. Πρέπει να είμαστε πιο επιθετικοί μπροστά από την αντίπαλη εστία. Μπορεί να είναι το πρώτο μας παιχνίδι, όμως, χρειάζεται να βελτιωθούμε γρήγορα. Είναι ανάγκη να παίξουμε με περισσότερη όρεξη και πάθος».