Ο Αγουέρο... δεν αναβάλλει το σκοράρισμα

Η αναμέτρηση διεξήχθη μια μέρα αργότερα λόγω της αναβολής που προκάλεσε η τρομερή καταιγίδα της Τρίτης, ωστόσο, ο Σέρχιο Αγουέρο δεν... αναβάλλει τα γκολ όταν του δίνεται η ευκαιρία! Με χατ-τρικ, πρωταγωνίστησε στο 4-0 της Μάντσεστερ Σίτι επί της Γκλάντμπαχ στην πρεμιέρα των ομίλων του Τσάμπιονς Λιγκ στο «Etihad».  



Ο Αγουέρο... δεν αναβάλλει το σκοράρισμα

Ακόμα κι αν δεν μονοπωλούσε την κατοχή της μπάλας, ακόμα κι αν δεν είχε κλείσει τη Γκλάντμπαχ στα καρέ της, η Μάντσεστερ Σίτι ήταν το αφεντικό στον αγωνιστικό χώρο. Στο πρώτο ημίωρο, όταν και είχε διαμορφωθεί το 2-0 από τα δύο γκολ του Κουν Αγουέρο, οι «πολίτες» είχαν συνολικά εφτά σουτ, έξι εκ των οποίων εντός της αντίπαλης περιοχής, με την εικόνα της αναμέτρησης να είναι τέτοια που καθιστούσε εξαιρετικά ασφαλές το προβάδισμα. Στο 8' ο Αργεντινός φορ με πλασέ στο πρώτο δοκάρι από σέντρα του Κολάροφ και στο 28' από εκτέλεση πέναλτι που κέρδισε ο Γκουντογκάν διαμόρφωσε το αποτέλεσμα του πρώτου 45λέπτου, δείχνοντας ανεπηρέαστος από την απουσία του από το Σαββατιάτικο ντέρμπι με τη Γιουνάιτεντ.

Παρά τις ενοχλήσεις που έδειχνε ν' αντιμετωπίζει ο Αγουέρο, ο Πεπ Γκουαρδιόλα δεν τον αντικατέστησε στην ανάπαυλα, ο Αργεντινός μπήκε ξανά στο γήπεδο με την έναρξη της επανάληψης και έφτασε κοντά στο χατ-τρικ, αλλά ο Ζόμερ στο 49' πρόλαβε να καλύψει την εστία του και ν' αποκρούσει το σουτ που έκανε ο φορ της Σίτι. Υπό τον απόλυτο έλεγχο της αγγλικής ομάδας, το παιχνίδι έδειχνε να πηγαίνει στον... αυτόματο όσο περνούσε η ώρα, με τους Γερμανούς να μην μπορούν ν' αντιδράσουν ή να παρουσιάσουν κάτι πιο ανταγωνιστικό στο γήπεδο. Στο 74' ο Στέρλινγκ δεν κατάφερε να νικήσει τον Ζόμερ σε καλή ευκαιρία για το τρίτο γκολ της Σίτι, όμως το έκανε τρία λεπτά αργότερα ο Αγουέρο ολοκληρώνοντας το χατ-τρικ του από πάσα του νεαρού ¶γγλου στην πλάτη της άμυνας της Γκλάντμπαχ, με υποψία οφσάιντ για τον Αργεντινό, που πέρασε και τον πορτιέρο για το 3-0, ενώ, ο Ιεανάτσο ήταν εκείνος που έκλεισε το σκορ από πάσα πάρε – βάλει του Σανέ στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων.  

Η βαθμολογία του 3ου ομίλου:

1.Μπαρτσελόνα 3 (7-0)

2.Μάντσεστερ Σίτι 3 (4-0)

3.Γκλάντμπαχ 0 (0-4)

4.Σέλτικ 0 (0-7)

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

Μάντσεστερ Σίτι: Μπράβο, Ζαμπαλέτα, Οταμέντι, Στόουνς, Κολάροφ, Φερναντίνιο, Χεσούς Νάβας, Ντε Μπρόινε, Γκουντογκάν (81' Κλισί), Στέρλινγκ (79' Σανέ), Αγουέρο (83' Ιεανάτσο)

Γκλάντμπαχ: Ζόμερ, Ελβέντι, Κρίστενσεν, Στρομπλ, Γιόνσον, Κράμερ (38' Κορμπ), Ντάουντ, Βεντ, Στίντλ (81' Τραορέ), Χαν (59' Αζάρ), Ράφαελ