Ρότζερς: «Το ίδιο έχουν πάθει και καλύτερες ομάδες... »

Το επιχείρημα πως ναι μεν είναι βαρύ το 7-0, αλλά η Σέλτικ δεν θα πρέπει να αισθάνεται ντροπή γιατί η Μπαρτσελόνα συνηθίζει να φτάνει σε τέτοια σκορ απέναντι και σε πολύ καλύτερες ομάδες από αυτή των «καθολικών», προέταξε ο Μπρένταν Ρότζερς μετά το εφιαλτικό βράδυ των Σκωτσέζων στο «Καμπ Νου». 



Ρότζερς: «Το ίδιο έχουν πάθει και καλύτερες ομάδες... »

«Δεν ντρεπόμαστε για το αποτέλεσμα και ούτε θα έπρεπε να μιλάμε για ντροπή. Ακόμα και ομάδες που θεωρούνται μεγαλύτερες από εμάς έχουν υποστεί τέτοιες ήττες από τη Μπαρτσελόνα. Ναι, επαγγελματικά δεν είναι ωραίο, ούτε το αποδέχεσαι, αλλά είναι ξεκάθαρη απόδειξη του επιπέδου του Τσάμπιονς Λιγκ και φυσικά της τρομερής ποιότητας των παικτών της Μπαρτσελόνα.

Θα αποτελέσει ένα πολύ σημαντικό μάθημα για εμάς αυτή η ήττα. Δεν φοβηθήκαμε και ίσα – ίσα θεωρώ ότι εμφανιστήκαμε με αυτοπεποίθηση στο γήπεδο. Ήταν μια εμπειρία που είχε έντονη απογοήτευση στο φινάλε, όμως δεν θα μπορούσα να ζητήσω κάτι περισσότερο από τους ποδοσφαιριστές μου στον αγωνιστικό χώρο. Ήταν δύσκολο να προετοιμαστούμε κατάλληλα έπειτα από ένα τόσο έντονο παιχνίδι που είχαμε το περασμένο Σάββατο και το πρόγραμμα ήταν τέτοιο που έπρεπε να ταξιδέψουμε στη Βαρκελώνη για ένα τόσο δύσκολο παιχνίδι» ήταν τα λόγια του προπονητή της Σέλτικ.