Κόντε: «Συμβαίνουν τα διαιτητικά λάθη»

Πιο... light από τον Γκάρι Κέιχιλ εμφανίστηκε στις δηλώσεις του για το ματς Σουόνσι-Τσέλσι ο τεχνικός της δεύτερης, Αντόνιο Κόντε, λέγοντας πως ναι μεν υπήρχε παράβαση στο δεύτερο τέρμα των «κύκνων» αλλά δεν πρόκειται να εκφράσει παράπονα γιατί «αυτά συμβαίνουν».



Κόντε: «Συμβαίνουν τα διαιτητικά λάθη»

Από την πλευρά του ο Άγγλος διεθνής ήταν έξαλλος και πλέον κινδυνεύει με τιμωρία.

Όσον αφορά τις δηλώσεις του Κόντε, απέδωσε τα εύσημα στην ομάδα του και τον Ντιέγκο Κόστα και τόνισε πως το κατά πόσο έτοιμος θα είναι Τζον Τέρι για το ματς με την Λίβερπουλ θα φανεί μέσα στα επόμενα 24ωρα.

«Αξίζαμε τη νίκη. Δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες και ήμασταν κυρίαρχοι στο ματς, όμως δεχθήκαμε την ανατροπή μέσα σε δύο λεπτά. Χάσαμε δύο πόντους, όμως η αντίδραση της ομάδας στο 2-1 ήταν εξαιρετική. Θα μπορούσαμε να ανταπεξέλθουμε καλύτερα στην φάση που προηγήθηκε του 1-1. Στο 2-1 υπήρχε φάουλ αλλά δεν παραπονιέμαι. Μπορεί να συμβεί για οποιαδήποτε ομάδα» ανέφερε γενικά για την αναμέτρηση και συνέχισε όσον αφορά τις μονάδες:

«Ο Κόστα έδειξε φανταστική συμπεριφορά στο παιχνίδι παρά τις πάρα πολλές κλωτσιές που δέχθηκε. Ήλεγξε απολύτως τον εαυτό του. Πιστεύω πως οι διαιτητές πρέπει να τον αφήνουν να παίξει το παιχνίδι του. Για τον Τέρι θα πρέπει να περιμένουμε αύριο για να δούμε ακριβώς την κατάστασή του και εάν θα μπορεί να στελεχώσει την ομάδα στο ματς με την Λίβερπουλ».