«Έκραξε» και πάει για τιμωρία ο Κέιχιλ!

Αντιμέτωπος με κλήση της FA σε απολογία και κατά πάσα πιθανότητα με αγωνιστική τιμωρία βρίσκεται ο Γκάρι Κέιχιλ, που εμφανώς δυσαρεστημένος από την απόφαση του Αντρέ Μάρινερ να μην καταλογίσει φάουλ υπέρ του στο 2-1 της Σουόνσι πόσταρε στο Twitter gif με την φάση, ενώ νωρίτερα είχε δηλώσει χαρακτηριστικά πως η παράβαση ήταν ορατή ακόμη και από το φεγγάρι!



«Έκραξε» και πάει για τιμωρία ο Κέιχιλ!

 Οι κανονισμοί της FA είναι ξεκάθαροι όσον αφορά τα σχόλια των ποδοσφαιριστών στα social media, και ειδικά από την στιγμή που ο Άγγλος διεθνής ανήρτησε υλικό δικαιωμάτων της Πρέμιερ Λιγκ κάνοντας παράλληλα σαφή υπαινιγμό για το (καθαρό) φάουλ που δεν δόθηκε, έρχεται... καμπάνα.

«Ήταν ξεκάθαρο φάουλ. Είμαι απογοητευμένος. Έλα τώρα, σοβαρά. Φαινόταν από το φεγγάρι ότι ήταν παράβαση. Πήρα τον έλεγχο και ήρθε από πίσω μου. Ήταν οφθαλμοφανές και όταν το ξανά είδα με έκανε ακόμη πιο έξαλλο. Για τον κόσμο μπορεί και όλα καλά, αλλά τους παίκτες τους πονάει. Σκοτώνει εμένα και την ομάδα μου.

Χάσαμε δύο βαθμούς που μπορούν να αποδειχθούν υπερπολύτιμοι σε αυτό το πρωτάθλημα. Δείτε την φάτσα μου. Είναι απίστευτο. Είπα στον διαιτητή ότι είναι τρεις και δεν το είδε κανείς. Έγιναν δύο φάουλ και η τριάδα δεν τα είδε. Για μένα είναι απίστευτο» ανέφερε νωρίτερα.

Μάλιστα το πρόβλημα μπορεί να είναι τεράστιο για τον Αντόνιο Κόντε εφόσον πέσει ο πέλεκυς, αφού όπως δήλωσε ο Ιταλός κόουτς η συμμετοχή και του Τζον Τέρι είναι αμφίβολη, κάτι που θα φανεί στις εξετάσεις της Δευτέρας (12/9).