Φελαϊνί: «Ο Μουρίνιο με εμπιστεύεται απόλυτα, οφείλω να του το ξεπληρώσω»

Την ανάγκη να ανταποδώσει την αμέριστη εμπιστοσύνη που δείχνει ως προς το αγωνιστικό του πρόσωπο ο προπονητής του, Ζοσέ Μουρίνιο, εξέφρασε με δηλώσεις του ο υψηλόσωμος μέσος της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Μαρουάν Φελαϊνί.



Φελαϊνί: «Ο Μουρίνιο με εμπιστεύεται απόλυτα, οφείλω να του το ξεπληρώσω»

Ο Βέλγος διεθνής χαφ έκανε μία μικρή θετική μνεία και στον προκάτοχο του Πορτογάλου κόουτς, Λουίς Φαν Χάαλ, τονίζοντας, όμως, ότι τη φετινή χρονιά νιώθει ακόμα εντονότερα τη στήριξη από τον «special one». Ειδικότερα, ανέφερε:

«Ο Λουίς Φαν Χάαλ με εμπιστεύτηκε και έπαιξα πολλά παιχνίδια. Αυτή τη χρονιά, όμως, αγωνίζομαι στη θέση μου και αισθάνομαι την εμπιστοσύνη του προπονητή μου. Μου έχει δώσει αυτοπεποίθηση και εγώ δίνω τα πάντα στο γήπεδο. Η πίστη του Μουρίνιο είχε αντίκτυπο σε μένα, γιατί , όταν κάποιος σε εμπιστεύεται 200%, οφείλεις να του το ξεπληρώσεις. Ο κόουτς ξέρει τις ικανότητές μου, γνωρίζει τι μπορώ να κάνω».

Ο 28χρονος ποδοσφαιριστής δεν θα μπορούσε να μην κάνει κάποια τοποθέτηση και για το ντέρμπι του Μάντσεστερ το Σάββατο (10/09) στο «Ολντ Τράφορντ», για το οποίο επισήμανε ότι η ένταση που θα έχουν φέτος τα παιχνίδια με τους συμπολίτες της Σίτι -αλλά και τη Λίβερπουλ- προμηνύεται ακόμα μεγαλύερη, λόγω της ενίσχυσης όλων των ομάδων του πρωταθλήματος.

«Όλοι θέλουν να παίζουν τέτοια παιχνίδια. Είναι ένας μεγάλος αγώνας, ένα ντέρμπι, το οποίο θα παρακολουθούν σε ολόκληρο τον πλανήτη, οπότε πρόκειται για ένα πολύ σημαντικό ματς και για τις δύο ομάδες. Όταν παίζεις αντίπαλος της Λίβερπουλ ή της Σίτι, η ένταση είναι πολύ μεγάλη, αν και θεωρώ ότι φέτος θα είναι ακόμα μεγαλύτερη, επειδή έχουν έρθει στην Πρέμιερ Λιγκ πολλοί νέοι προπονητές και παίκτες. Ο κόσμος θα είναι στο πλευρό μας και εύχομαι να γίνει ένας ωραίος αγώνας», σχολίασε ο Φελαϊνί.