Ντάιερ: «Θέλει δουλειά για να ξεπεράσουμε το Euro...»

Δεν θέλησε να κρυφτεί πίσω από το δάχτυλό του ο Έρικ Ντάιερ, ο οποίος υπογράμμισε πως η εθνική Αγγλίας έχει πολύ δρόμο μπροστά της πριν ανακάμψει εντελώς μετά το αποτυχημένο Euro της Γαλλίας το περασμένο καλοκαίρι.  



Ντάιερ: «Θέλει δουλειά για να ξεπεράσουμε το Euro...»

Μπορεί η Αγγλία να κατάφερε, έστω και στις καθυστερήσεις του αγώνα με τη Σλοβακία, να ξεκινήσει με το «δεξί» τις υποχρεώσεις της στην προκριματική φάση του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2018, ωστόσο κανείς στις τάξεις της δεν έχει ξεχάσει το «κάζο» του πρόσφατου Euro.

Παρά λοιπόν τον αρχικό ενθουσιασμό για το πρώτο «τρίποντο», ο Έρικ Ντάιερ φρόντισε να ρίξει τους τόνους, σημειώνοντας πως τα «τρία λιοντάρια» χρειάζονται ακόμα αρκετή δουλειά μέχρι να αφήσουν μία και καλή πίσω τους την κάκιστη πορεία στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του καλοκαιριού.

«Είναι ωραίο που ξεκινήσαμε με νίκη, τόσο για εμάς, όσο και για τον προπονητή, μιας και προσπαθούμε να αφήσουμε πίσω μας ο Euro. Υπάρχει ένας μακρύς δρόμος να διανύσουμε μέχρι οι πληγές να επουλωθούν, αλλά είναι μία αρχή. Το μόνο που μπορούμε να κάνουμε είναι να κερδίσουμε οποιονδήποτε είναι μπροστά μας, αλλά νομίζω πως ο δρόμος είναι μακρύς μέχρι να ξεπληρώσουμε αυτό που έγινε στο Euro», επεσήμανε ο άσος της Τότεναμ.