Η ευγενική χειρονομία του «Big Sam» στο ντεμπούτο του (Pics)

Ευτυχισμένος που η εθνική Αγγλίας κατάφερε να πάρει τη νίκη με αυτόν στο τιμόνι για πρώτη φορά ήταν ο Σαμ Άλαρνταϊς, ο οποίος μετά το τέλος του αγώνα κόντρα στην Σλοβακία φρόντισε να το δείξει και με μα ευγενική χειρονομία κάνοντας το χατήρι στον υπεύθυνο για τις εμφανίσεις των γηπεδούχων, αφήνοντάς του μία φανέλα των «τριών λιονταριών».



Η ευγενική χειρονομία του «Big Sam» στο ντεμπούτο του (Pics)

Με το που διάβασε το σημείωμα ο νέος τεχνικός της Αγγλίας, δεν το σκέφτηκε στιγμή και δώρισε στον Μάρτιν Μποχουνίτσκι (υπεύθυνος για τις φανέλες και της Σπάρτακ Τρνάβα) την εμφάνιση του Ραχίμ Στέρλινγκ αλλά και το περιβραχιόνιο του Γουέιν Ρούνεϊ.

Martin Bohunicky wrote a letter to Sam Allardyce asking him to spare the gifts

«Αγαπητέ κύριε Άλαρνταϊς. Είμαι ο υπεύθυνος για τις εμφανίσεις της Σπάρτακ Τρνάβα και θέλω να σας ζητήσω μία φανέλα της εθνικής Αγγλίας. Ελπίζω να είναι δυνατό. Εάν μπορέσετε να μου δώσετε μία φανέλα, αφήστε την εδώ στο γραφείο μου. Σας ευχαριστώ και ελπίζω να εκπληρώσετε την ευχή μου» έγραφε το σημείωμα που άφησε, ενώ αργότερα δήλωσε στον Τύπο:

«Ήξερα ότι ο προπονητής της Αγγλίας θα έμενε στο γραφείο μου, οπότε αποφάσισα να αφήσω το γράμμα, το οποίο με βοήθησε ένας φίλος μου να γράψω, στον πίνακα. Όταν έφυγε η αγγλική ομάδα, πήγα στο γραφείο ελπίζοντας. Όταν άνοιξα την πόρτα βρήκα την φανέλα του Στέρλινγκ και το περιβραχιόνιο του Ρούνεϊ».

Martin Bohunicky was also given Wayne Rooney's captain's armband