Κόουλμαν: «Κάναμε το χρέος μας»

Στην … υποχρέωση της Ουαλίας να κερδίσει το παιχνίδι με τη Μολδαβία στάθηκε σε δηλώσεις του ο Κρις Κόουλαμν, ο οποίος αναφέρθηκε και στον Γκάρεθ Μπέιλ που «απειλεί» πλέον το ρεκόρ του Ίαν Ρας.



Κόουλμαν: «Κάναμε το χρέος μας»

«Περιμέναμε να είναι δύσκολο. Χρειαζόταν να είμαστε υπομονετικοί και πειθαρχημένοι, και τελικά ήμασταν. Ήμασταν αρκετά σοβαροί αγωνιστικά, και οι φίλαθλοι μας ήταν υπέροχοι. Μετά από 30 λεπτά αγώνα, δεν είχα άγχος. Αν πηγαίναμε στο ημίχρονο με το 0-0 μπορεί να ζητούσα διαφορετικά πράγματα, αλλά όταν πετύχαμε το πρώτο γκολ, οι αντίπαλοι έπρεπε να βγουν στην επίθεση και το εκμεταλλευτήκαμε.»

«Ξέρω πως προσδοκούσαμε να κερδίσουμε τη Μολδαβία, αλλά ήταν μια δουλειά που έπρεπε να γίνει. Η επόμενη πρόκληση θα είναι μεγαλύτερη», σχολίασε ο Κόουλμαν, αναφερόμενος στο παιχνίδι με την Αυστρία στη Βιέννη, στις 6/10.

Όσο για τον Γκάρεθ Μπέιλ, που έφτασε τα 24 γκολ με τη φανέλα της Ουαλίας και θέλει άλλα τέσσερα για να φτάσει τον Ίαν Ρας στη λίστα των πρώτων σκόρερ, είπε: «Θα το ‘σπάσει’. Αν δεις τα ρεκόρ του τα τελευταία 2 χρόνια, μπορεί να το πετύχει σε αυτή την προκριματική φάση. Ο ίδιος πιθανώς το ξέρει ότι απέχει τέσσερα γκολ αλλά δεν θα το σκεφτεί έτσι, θα σκεφτεί πως προχωράει και βοηθάει την ομάδα όσο μπορεί.»