Μπάρι: «Η Έβερτον πρέπει να παίζει κάθε χρόνο στην Ευρώπη»

Την άποψή του πως η Έβερτον αποτελεί έναν πολύ μεγάλο σύλλογο, ο οποίος οφείλει για χάρη του κόσμου που τον στηρίζει, να αγωνίζεται κάθε περίοδο στα ευρωπαϊκά κύπελλα, εξέφρασε με δηλώσεις του σε αγγλικό Μέσο ο αμυντικός χαφ και ένας εκ των αρχηγών της ομάδας, Γκάρεθ Μπάρι.



Μπάρι: «Η Έβερτον πρέπει να παίζει κάθε χρόνο στην Ευρώπη»

«Η ομάδα θέλει να παίζει τακτικά στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Είναι ένα τεράστιο κλαμπ και οι οπαδοί αξίζουν να ζουν ευρωπαϊκές βραδιές κάθε χρόνο, οπότε δεν βλέπω το λόγο, γιατί να μην στοχεύουμε εκείνες τις θέσεις στη βαθμολογία», τόνισε ο ποδοσφαιριστής.

Ο 35χρονος μέσος δεν παρέλειψε και να επαινέσει τον καινούριο τεχνικό των «ζαχαρωτών», Ρόναλντ Κούμαν, όσον αφορά τις μεθόδους που εφαρμόζει στις προπονήσεις, αλλά και υπογραμμίζοντας ότι έχει πολύ υψηλές βλέψεις για την φετινή πορεία της Έβερτον. Συγκεκριμένα, ανέφερε:

«O προπονητής έκανε τη διαφορά στον τρόπο που θέλει να εξασκούμαστε. Επιθυμεί να δουλεύουμε σκληρά κι αυτό είναι σωστό. Πλέον, η προπόνηση είναι πιο δομημένη και πραγματοποιούμε περισσότερες απογευματινές συγκεντρώσεις από ότι τα προηγούμενα χρόνια. Οι στόχοι του είναι πραγματικά υψηλοί. Ήδη, 7 από τους 9 πόντους στις τρεις πρώτες αγωνιστικές (Πρέμιερ Λιγκ) και πρόκριση στον επόμενο γύρο του Λιγκ Καπ είναι ένα σπουδαίο ξεκίνημα».